رژیم غذایی کم چرب خطر سرطان سینه را کاهش میدهد
تهران (پانا) - طبق نتایج مطالعه اخیر، رژیم غذایی کم چرب می تواند احتمال مرگ ناشی از سرطان سینه را کاهش دهد و روند پیشرفت دیابت و بیماری قلبی عروق کرونر را کُند نماید.
بهگزارش مهر، محققان عنوان میکنند رژیم غذایی کم چرب که همراه با افزایش مصرف میوه، سبزیجات و غلات است فواید بلندمدتی برای سلامت دارد.
دکتر «گارنت اندرسون»، عضو تیم تحقیق از بخش علوم بهداشت عمومی فرد هاچ واشنگتن، در اینباره میگوید: «در حالیکه رژیمهای غذایی زیادی دارای فواید کوتاه مدت نظیر کاهش وزن هستند، اما این مطالعه، تاثیرات بلندمدت رژیم غذایی کم چرب را برای سلامت اثبات میکند.»
محققان در این مطالعه، حدود ۴۹ هزار زن یائسه را در آمریکا مورد بررسی قرار دادند تا دریابند که آیا الگوی رژیم غذایی کم چرب موجب کاهش خطر سرطانهای سینه و کلورکتال (راست روده) و بیماری قلبی عروق کرونر می شود.
آنها دریافتند رژیم غذایی کم چرب، بعد از حدود ۹ سال تغییر رژیم غذایی، تاثر قابل توجهی بر این مشکلات نداشت. اما بعد از مدت طولانی تر ۲۰ سال، آنها به فواید چشمگیری دست یافتند.
آنها متوجه شدند رژیم غذایی کم چرب موجب کاهش ۱۵ تا ۳۵ درصدی مرگ به هردلیل بعد از تشخیص سرطان سینه، ۱۳ تا ۲۵ درصد کاهش دیابت و ۱۵ تا ۳۰ درصد کاهش بیماری قلبی عروق کرونر شد.
ارسال دیدگاه