حاجیانزاده مطرح کرد: انتظار پاسخگویی به نیاز های روز دانشآموزان از سوی حوزه
مشهد (پانا) - مشاور عالی وزیر و دبیر ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش در جمع معاونان پرورشی ادارات خراسان رضوی پاسخگویی به نیاز های روز دانش آموزان را یکی از انتظارات مهم از حوزه علمیه عنوان کرد.
علیرضا حاجیانزاده با اشاره به رویکردهای همکاری دو نهاد گفت: سند تحول بنیادین به عنوان یک نقشه راه برای آموزش و پرورش در نظر گرفته شده است که شالوده آن تربیت دینی است زیرا در ساحتهای مختلف مستقیما به تربیت دینی پرداخته حتی ساحتهای علمی نیز با رویکرد دینی و توحیدی بنا شده است.
وی ادامه داد: برای اجرای سند تحول دستگاههای مختلف باید به کمک بیایند و یکی از دستگاههای مهم حوزههای علمیه و روحانیون هستند.
حاجیانزاده با بیان اینکه ارتباط حوزههای علمیه و آموزش و پرورش خیلی خوب ساماندهی شده است، گفت: رویکرد دینی نیاز ما را به ارتباط با نهاد روحانیت تقویت کرده است.
وی افزود: ستاد همکاری حوزههای علمیه و آموزش و پرورش بیشتر از ۱۴سال است که سامان پیدا کرده و به عنوان یک تشکل قوی مطرح است. با وجود این ستاد بستری برای جریان تربیت دینی و انقلابی دانش آموزان فراهم کردیم.
مشاور عالی وزیر تصریح کرد: یکی انتظارات ما از حوزه پاسخ به نیازهای روز دانش آموزان است . اولین کاری که در شناسایی نیازها میکنیم ترسیم صورت مسئلهای است که در مرحله بعد باید پاسخ آن پیدا شود.
وی گفت: تولید محتوا برای برنامههای مختلف انتظار دیگر ما از حوزه های علمیه است.
وی با اشاره به اینکه شناسایی و جذب روحانیون توانمند برای حضور در مدارس رویکرد و انتظار سوم از حوزه است، گفت: روحانیانی که توان علمی و مهارتی برای کار با گروه کودک و نوجوان دارند باید شناسایی و جذب شوند و در مرحله بعد توانمندسازی نیروی انسانی در دستور کار قرار گیرد.
حاجیانزاده با بیان اینکه برای تحقق این رسالت سنگین یک برنامه پنجساله تدوین و تصویب شده است، افزود: راهاندازی مدارس در مسجد مورد تایید آموزش و پرورش نیست اما اگر مسجدی مجوز تاسیس مدرسه غیر انتفاعی بگیرد که بر اساس قوانین و استانداردهای آموزش و پرورش پیش برود مورد حمایت است.
ارسال دیدگاه