محمد صیدلو:آموزشیاران نهضت سوادآموزی سربازان خاص عرصه تعلیم وتربیت هستند

پاکدشت(پانا)-مدیر کل اداره آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران ضمن حضور در کانون شهدای فرهنگی،تربیتی شهرستان پاکدشت گفت: از زحمات تمامی کارکنان اداره نهضت سواد آموزی شهرستان پاکدشت برای تحقق شعار «پاکدشت شهر بدون بی سواد» تجلیل می کنیم.

کد مطلب: ۹۴۷۷۷۱
لینک کوتاه کپی شد
محمد صیدلو:آموزشیاران نهضت سوادآموزی سربازان خاص عرصه تعلیم وتربیت هستند

در مراسم جشن دانش آموختگی نوسوادان پاکدشت ،محمد صیدلو مدیر کل اداره آموزش و پرورش شهرستانهای استان تهران در سخنانی با اشاره به این موضوع که رسالت نهضت سواد آموزی با برگزاری جشن دانش آموختگی نوسوادان به پایان نمی رسد، اظهار داشت: عرض تبریک خدمت مسئولین به مناسبت فرارسیدن عید با سرسعادت غدیر خمو حضور نوسوادان و دانش آموختگان را گرامی می داریم و از زحمات اداره نهضت سواد آموزی شهرستان پاکدشت تجلیل می کنیم.

او در ادامه افزود: شهرستان پاکدشت شهر بدون بی سواد می باشد و این موفقیت برگ زرینی در تاریخ پر تلالو اداره سواد آموزی پاکدشت محسوب می شود و از آنجا که آموزشیاران سوادآموزی سربازان خاص عرصه تعلیم وتربیت هستند که در گمنانی برای پاکسازی جامعه از بیسوادی گام های مقدس وموثری برمی دارند سر تعظیم در مقابل این بزرگواران فرود می آوریم و امیدواریم روزی در تمامی استانهای کشور شاهد ریشه کنی بی سوادی باشیم.

رضا اصلانی معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران نیز در سخنانی بی سوادی را بحران خاموش جامعه برشمرد و افزود: بی سوادی برای فرد و جامعه می تواند خطرات جبران نا پذیری را پدید بیاورد که بعضی از محققان علوم انسانی بی سوادی را عامل فقر و این پدیده را بحران خاموش جامعه می دانند.

او افزود:شاید بتوان گفت،بی سوادی و اهمیت ندادن به آن، ضربه‌های جبران ناپذیری به شالوده‌های علمی، صنعتی، اقتصادی، فرهنگی جامعه وارد می‌سازد و فرد بی سواد کمترین جایگاه را در جامعه داردو در هر صورت در بین جوامع امروزی هر کشوری که تعداد بی سوادان کمتری خواهد داشت از جایگاه رشد و توسعه در مقام بالاتری نسبت به سایر کشورها خواهد داشت.

اصلانی با اشاره به این که بی سوادی و کم سوادی عامل اصلی بروز آسیب‌های اجتماعی می باشد، تصریح کرد: آمار بالای بیسوادی جامعه و حساس نبودن به رفع سریع و عمیق آن، در درازمدت سایه سنگین خود را بر توسعه علمی خواهد انداخت.

او اذعان داشت :در اکثر کشورها به معضل بیسوادی به شکل یک مساله فردی نگریسته نمی شود، درست مانند نگاهی که به یک فرد معلول وجود دارد و مشکل او را متعلق به کل جامعه می دانند، اما در کشور ما این نگاه کم رنگ است و بی‌سواد فردی میباشدکه توانایی خواندن و نوشتن ندارد ولی در عصر جدید بی‌سواد فردی است که شاید بتواند، بنویسد و بخواند ولی توانایی استفاده از کارت بانک، اینترنت، رایانه و گوشی را نداشته باشد.

محمد سیلسپور مدیر اداره آموزش و پرورش شهرستان پاکدشت در این مراسم با بیان اینکه بیسوادی عامل تهدیدکننده سلامت اجتماعی و روانی جامعه است ،تاکید کرد: در یک جامعه بیسواد یا کم سواد، شاخص‌های سلامت جسمی، روانی و اجتماعی نیز در پایین ترین سطح قرار دارد، زیرا مردم به خوبی نمی دانند که چگونه از سلامت خود مراقبت کنند. مهارتهای شناختی را یکی از مهم ترین عوامل تعیین کننده توانایی افراد برای کسب تجربه، موفقیت و داشتن زندگی بهتر توصیف کرد و افزود: هر قدر میزان این شناخت بیشتر باشد، به همان اندازه، کیفیت زندگی انسان ها افزایش می یابد.

او خاطر نشان کرد: ارتقای سلامت یک مفهوم ترکیبی است که ارتباط نزدیکی با آموزش، فعالیتهای ارتباطی و سطح سواد دارد و نبود یا ضعف این مهارتها به عواقب اجتماعی، اقتصادی، بهداشتی و درمانی منتهی می شودودولت‌ها می توانند با هزینه اندک از چالشهای بزرگ تر که ممکن است در آینده گریبان آنها را بگیرد پیشگیری کنند، کافی است امکان یادگیری معلومات و سواد پایه برای آحاد مردم فراهم شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار