رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور: مدارس خشتی و گلی جمعآوری میشوند
گناوه،بوشهر(پانا) - رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از ممنوعیت استفاده از بخاری نفتی در مدارس کشور خبر داد و گفت: از مهرماه امسال همه مدارس خشتی در کشور جمعآوری میشوند.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان بوشهر، مهراله رخشانی ظهر چهارشنبه در حاشیه بازدی از طرح های نیمه تمام در گناوه اظهار داشت: تلاش شده که تا مهرماه امسال همه مدارس خشتی و گلی در سطح کشور جمع آوری شود هر چند به دلیل سطح بالای مدارس خشتی و گلی در استان سیستان و بلوچستان این امر در این استان تا مهرماه اتفاق نخواهد یافت.
وی با اعلام اینکه استفاده از بخاریهای نفتی در مدارس ممنوع است، گفت: اگر در روستاهایی زیرساخت های لازم از جمله گاز وجود نداشته باشد سعی می کنیم که از بخاریهای نفتی استاندارد استفاده شود.
رخشانی مهر افزود: در راستای بررسی دقیق و آشنایی با موانع و مشکلات موجود در پروژه های عمرانی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، طی یک برنامه مدون دورهای حضور در استانها را مد نظر قرار دادهایم.
وی افزود: در این راستا، استان بوشهر به عنوان اولین استان کشور برای بررسی پروژههای این سازمان انتخاب و طی سه روز با حضور نقطه ای در سطح شهرها و روستاهای این استان، این پروژه ها مورد بررسی قرار می گیرد.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تصریح کرد: از آنجا که عمده ترین هدف گذاری در سال های ۹۷ و ۹۸ را بر اتمام پروژه های نیمه تمام قرار اده ایم، سعی می کنیم که با حضور مقامات محلی و به خصوص فرمانداران، پروژه های هر شهرستان مورد بازدید قرار گیرد و ضمن بررسی مشکلات، موانع رفع همراه با اولویت بندی آنها برای اتمام طی یک سال آینده انجام شود.
رخشانی بیان کرد: در این بازدید مشخص شد که بخش عمده ای از این پروژه ها با تزریق اعتبار لازم تا مهرماه آماده بهره برداری است و بخشی نیز تا دهه فجر امسال به اتمام می رسد.
وی ادامه داد: البته برخی از این پروژهها دارای مشکلات حقوقی است که به دنبال رفع موانع موجود هستیم.
سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بیان کرد: به ازای هر دانش آموز به شکل میانگین ۵.۲ متر فضای آموزشی وجود دارد که این میزان در قبل از انقلاب ۱.۵ متر به ازای هر دانش آموز بوده است.
رخشانی یادآور شد: ۳۰ درصد از ۵.۲ متر فضای آموزشی به ازای هر دانش آموز در سطح کشور، تخریبی است به دنبال این هستیم که این میزان فضای تخریبی را در طی دو سال کاهش دهیم.
وی با اعلام اینکه برخی از استان های کشور از جمله استان های تهران، البرز و سیستان و بلوچستان از خط میانگین پایین تر هستند، عنوان کرد: در کنار این سه استان، هشت استان دیگر کشور نیز وجود دارد میانگین سرانه فضای آموزشی آنها از خط میانگین کشوری پایین تر است که برنامه ریزی وسیعی برای ارتقای سطح فضای آموزشی این استان ها تا رسید به نقطه میانگین انجام داده ایم .
ارسال دیدگاه