جای خالی غذاهای بومی محلی در منوی رستورانهای اردبیل
تهران (پانا) - بهگفته معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل، جای خالی غذاهای بومی محلی در منوی رستورانهای استان به ویژه در شهرهای گردشگرپذیر خالی است. اردبیل غذاهای بسیار خاص و تکی دارد که جایی در منوی رستورانها شاید بهدلیل گرانی گوشت ندارد.
بهگزارش ایسنا، صغری فرشی با بیان این مطلب عنوان کرد: متاسفانه اکثر رستورانها و غذاخوریها در سطح استان غذاهای بومی و محلی را در منوی غذایی خود جای ندادهاند و این موضوع باید مورد توجه فعالان این بخش قرار گیرد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل تصریح کرد: غذاهای محلی میتواند در جذب بیشتر مسافر و گردشگر به استان موثر باشد و توجه به این نکته برای ما حایز اهمیت است.
فرشی با اشاره به لزوم احیای مکتب مطبخ اردبیل، بیان کرد: نقطه آغازین این حرکت توسط هتل لاله سرعین انجام گرفت که در آن برای میزبانی از میهمانان دو رویداد مهم بینالمللی اجلاس کشورهای عضو اکو و مسابقات لیگ ملتهای والیبال غذاهای بومی در منوی این هتل قرار گرفت.
او اضافه کرد: غذاهایی مانند پیچاق قیمه که اخیرا به ثبت ملی رسید و سوتی پلو با خرما، قیصاوا، یارما آشی، و اوماج آشی از غذاهای بومی استان اردبیل است که جای خالی آنها در منوی غذای رستورانهای اردبیل محسوس است.
ارسال دیدگاه