معاون وزیر جهادکشاورزی و رئیس سازمان شیلات کشور: اقلیم خراسان‌جنوبی تنوع زیادی دارد

بیرجند (پانا) - معاون وزیر جهادکشاورزی و رئیس سازمان شیلات کشور از وجود تنوع در اقلیم خراسان‌جنوبی خبر داد و افزود: به دلیل تنوع در اقلیم خراسان جنوبی، هرنوع ماهی را میتوان در استان پرورش داد.

کد مطلب: ۹۲۳۸۳۴
لینک کوتاه کپی شد
معاون وزیر جهادکشاورزی و رئیس سازمان شیلات کشور: اقلیم خراسان‌جنوبی تنوع زیادی دارد

نبی‌اله خون میرزایی معاون وزیر جهادکشاورزی و رئیس سازمان شیلات کشور صبح امروز در مراسم افتتاح مجتمع تفریحی، صیادی، گردشگری شوکت آباد در جمع خبرنگاران بیان کرد: اقلیم خراسان جنوبی تنوع زیادی دارد و متناسب با دمای هوا و شوری آب استان هر نوع ماهی را میتوان پرورش داد.

او ادامه داد: فعالیت های شیلاتی امروز در تلفیق با سایر فعالیت ها از جمله گردشگری، زراعی و باغبانی قابل تایید و قابل انجام است مانند پروژه ای که امروز شاهد اففتاح آن هستیم.

خون میرزایی افزود: ابزیان چندان مصرف آبی ندارند و بلکه آب به عنوان محیط زندگیشان مطرح است و اگر محیط زندگی برای آبزیان فراهم باشد آن آب را در سایر مصارف زراعی، باغی و کشاورزی میتوان استفاده کرد و فعالیت های تلفیقی شیلاتی با سایر فعالیت ها در استان کاملا قابل اجرا و اقتصادی است.

رئیس سازمان شیلات کشور بیان کرد: خوشبختانه استان خراسان جنوبی به عنوان یکی از ۴ استان مطرح در زمینه ی پایلوت و فعالیت های تجاری پرورش ماهی تیلاپیا در کشور شناخته شده که وضعیت نسبی را فقط برای این ۴ استان سازمان محیط زیست تعریف کرده است بنابراین ظرفیت بالقوه ای برای این فعالیت منحصر به فرد در استان فراهم است.

او بیان کرد: برای سایر فعالیت های شیلاتی هم استان مستعد است و هیچ محدودیتی برای استان در زمینه‌ی فعالیت های شیلاتی از دیدگاه سازمان شیلات کشور بر سر راه نیست.

خون میرزایی اظهار داشت: به طور کلی شیلات کشور در ۴۰ سالگی انقلاب میزان تولیدات شیلاتی ما نسبت به سال ۱۳۵۷، ۴۰ برابز شده است و عمده‌ی این فعالیت ها که در کشور صورت گرفته با دانش بومی و نیروی انسانی بومی صورت گرفته و افق پیش رو در سال ۱۴۰۰ برای فعالیت های شیلاتی بسیار بهتر از فعالیتی است که تا به امروز صورت گرفته است.


معاون وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: ما در تولیدات بعضی از فعالیت های شیلاتی مانند پرورش ماهی های قزل‌آلای سردابی در آب شیرین در رتبه‌ی اول جهان هستیم و در بعضی از فعالیت ها که کار را اخیرا سروع کردیم از جمله پرورش ماهی تیلاپیا در صید فراساحل در غرب اقیانوس هند ناوگان ایران حائز رتبه‌ی اول در منطقه و در کل اقیانوس هند رتبه ی دوم را دردست دارد.

او ادامه داد: افق جدیدی در فعالیت های شیلاتی باز شده بنابراین به امید خدا در سال ۱۳۹۸ و چشم‌انداز ۱۴۰۰ از آنچه برای ما تکلیف کرده بودند که به تولیدات شیلاتی دست پیدا کنیم مطمئناً فراتر رفته ایم.

رئیس سازمان شیلات کشور اظهار کرد: امروز با سرمایه گذاری که در زمینه‌ی پرورش تیلاپیا در استان صورت گرفته، کار آغاز خواهد شد و همچنین استان ظرفیت های بسیار بالایی در این زمینه دارد و ما پرورش ماهی تیلاپیا را در کشور به دلیل فعالیت های زیست محیطی بسیار دیر شروع کردیم وای خوشبختانه سازمان حفاظت محیط زیست با این ۴ استان در زمینه پرورش تیلاپیا موافقت کرده است.

او در پایان‌افزود: خوشبختانه مشکلات فنی و تکنیکی بر سر راه نیست و همچنین کار پرورش در بعضی استان ها شروع شده البته ما با تولیدات طبق برنامه کمی فاصله داریم ولی به امید خدا در این زمینه به اهداف خود دست پیدا خواهیم کرد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار