قرارگاه حمزه سیدالشهداء (ع) مسؤولیت تدوین سند توسعه شمالغرب را بر عهده دارد
ارومیه(پانا)-جانشین قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) شمالغرب کشور گفت: این قرارگاه وظیفه تدوین سند توسعه شمال غرب کشور را بر عهده دارد.
مجید ارجمندفر امروز در جلسه شورای ساماندهی مبادلات مرزی آذربایجانغربی در سردشت اظهار کرد: این قرارگاه وظیفه تدوین سند توسعه شمالغرب کشور را بر عهده دارد.
وی افزود: برای تدوین این سند از ظرفیتهای اساتید مجرب دانشگاهی استفاده شده که هم اکنون به تایید وزارت کشور و ستاد کل نیروهای مسلح، شورای امنیت ملی کشور رسیده و برای اجرا به دولت ابلاغ شده است.
جانشین قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) شمالغرب کشور بیان کرد: برای عملیاتی شدن این سند باید پیگیریهایی از سوی مسؤولان انجام شود تا شاهد تحولات بسیاری در این مناطق باشیم.
وی عنوان کرد: قرارگاه حمزه سیدالشهداء (ع) مسؤولیت حاکمیتی در این منطقه داشته و یگانهای واجا، ناجا، مرزبانی و سپاه را تحت کنترل خود دارد و ماموریتی که به آن ابلاغ شده ایجاد امنیت پایدار و مردمی است.
ارجمندفر تصریح کرد: در بازدیدهای امروز از سطح مرزهای سردشت مشکلات از نزدیک مشاهده شد و معتقد هستیم که بخشی از موضوع پایداری امنیت وابسته به وضعیت معیشت و اشتغال مردم این منطقه است.
وی اضافه کرد: بازارچههای مرزی و کولبری مدتی است که تعطیل هستند و اگرچه دولت مصوباتی در این خصوص داشته اما به اصلاح نیاز دارد که با نکته سنجی و نیازمندیهای منطقه باید مورد نظر قرار گیرند.
جانشین قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) شمالغرب کشور ادامه داد: مردم کُرد به عنوان مدافعان نظام در مواقع خطر سینه خود را سپر کردند و با بصیرت در رابطه با موضوعات منطقهای عمل کرده و همواره دشمنان را از دسیسه و توطئههایشان نا امید کردهاند به همین خاطر وظیفه ما و دولت است تا در راستای رفع مشکلات معیشت، اشتغال و محرومیت زدایی در این مناطق تلاش کنیم.
توجه به ظرفیت مرزی سردشت
فرماندار سردشت هم در این جلسه گفت: آمریکا جنگ اقتصادی را بر مردم کشورمان تحمیل کرده اما با وجود مقاومت و رشادت این مردم نتوانسته به اهداف شومش برسد که در این راستا ضرورت یک دفاع همه جانبه احساس میشود.
اقصی نخشیپور تصریح کرد: مردم سردشت با صدها شهید و هزاران مصدوم شیمیایی در جنگ تحمیلی هشت ساله و حتی پس از آن دین خود را به نظام ادا کرده و ضرورت دارد با توجه به شاخص بیکاریها و گستردگی آن با تدابیر شاهد رونق اقتصادی در این منطقه باشیم.
وی افزود: ظرفیت مرزی بودن سردشت برای توانمندسازی مرزی و بررون رفت از تحریمها از نکات قابل توجهای است.
فرماندار سردشت بیان کرد: سردشت با شاخص بیکاری بالای ۲۳ درصد شاهد مهاجرت و آسیبهای اجتماعی ناشی از این وضعیت است که با بازگشایی معابر مرزی و رسمی شدن کیله بر کاهش بیکاری مردم تلاش کرد.
نخشیپور با اشاره به اینکه مردم اقلیم کردستان دارای اشتراکات قومی و مذهبی با ساکنان مرزنشین این شهرستان است، خاطر نشان کرد: سردشت دارای ۱۱۴ کیلومتر مرز مشترک با کشور عراق بوده و به عنوان ظرفیتی برای تجارت و صادرات مطرح است.
وی گفت: ۲۷ درصد از ظرفیت تولیدی این شهرستان در حوزه کشاورزی، ۲۷ درصد در حوزه صنعت، و ۵۴ درصد در حوزه خدمات و بازرگانی انجام فعالیت میکند که ظرفیت خوبی است.
ارسال دیدگاه