جعفرزاده، نماینده مجلس: فضای مجازی ظرفیت ایجاد ۵ میلیون شغل را دارد
تهران (پانا) - عضو کمیسیون بودجه مجلس با بیان اینکه فضای مجازی میتواند عامل ایجاد یک میلیون شغل به طور مستقیم و ۵ میلیون شغل به صورت غیرمستقیم در کشور باشد، گفت: حاکمیت باید از صاحبان استارتاپها توامان حمایت مادی و معنوی کند.
غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی در گفتوگو با خانه ملت در توضیح وظایف مسئولان و حاکمیت در مقابل کسب و کارهای استارتاپی در شرایط جنگ نابسمان اقتصادی کنونی، گفت: شرایط جدید اقتصادی اقتضاء میکند ابتکارعملهای اقتصادی جدید متناسب با تکنولوژی روز مورد توجه قرار گیرند در این بین استارتاپها توانستند و میتوانند تحول بزرگ اقتصادی را در مدت زمان کوتاه و با کمترین نیروی انسانی محقق کنند.
فضای مجازی میتواند عامل ایجاد یک میلیون شغل به طور مستقیم و ۵میلیون شغل به صورت غیرمستقیم باشد
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استارتاپها توانستهاند در میان طیفهای مختلف جامعه نفوذ کنند بنابراین باید به آنها توجه ویژهای شود، ادامه داد: یکی از برنامههای ریاست جمهوری دوره دوازدهم ایجاد ۹۰۰ هزار شغل در حوزه ICT بوده است که هنوز محقق نشده است، برآوردها نشان میدهد، فضای مجازی میتواند عامل ایجاد یک میلیون شغل به طور مستقیم و ایجاد ۵ میلیون شغل به صورت غیرمستقیم باشد.
حاکمیت باید از صاحبان استارتاپها توامان حمایت مادی و معنوی کند
وی همچنین درخصوص مسئولیت حاکمیت در مقابل کسب و کارهای استارتاپی در شرایط جنگ اقتصادی کنونی، توضیح داد: حاکمیت باید از صاحبان استارتاپها توامان حمایت مادی و معنوی کند، درواقع در اختیار گذاشتن تسهیلات و وامهای مورد نیاز بخش مادی و موضوع حفظ حقوق مالکیت، بخش حمایت معنوی از آنها را شامل میشوند، هرچند وضعیت حقوق مالکیتی صاحبان استارتاپها به دلیل سهل بودن انجام کپیرایت در ایران مناسب نیست لذا به استارتاپها دستبرد میشود و متاسفانه نظارتها نیز ضعیت هستند.
جعفرزاده ایمنآبادی با اعتقاد به اینکه بهتر است در شرایط اقتصادی نامناسب کنونی به جای حرکت به سمت رانت و مسائل غیرقانونی از تجربیات و امکانات ایجاد شده توسط استارتاپها برای کسب درآمد و ایجاد اشتغال استفاده شود.
این نماینده مجلس با بیان مثالی در رابطه با جایگاه و اهمیت کسب و کارهای استارتاپی در جامعه امروز، اضافه کرد: در حادثه سیل اخیر استارتاپ ها جایگاه ویژه چه به لحاظ کمک مردمی پیدا کرد که این همه نشان از قدرت استارتاپها دارد لذا استارتاپها علاوه بر درآمدزایی میتوانند نیازهای بسیاری از مردم را بر طرف کنند.
دلسردی استارتاپها و میل دوباره به مهاجرت
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: طی این سالها تلاشهای پراکنده بسیاری برای ایجاد روحیه کارآفرینی در بین فعالان این بخش به خصوص حوزه استارتاپی صورت گرفته است اما به دلیل فیلترهای اخیر شبکههای مجازی و عدم حمایتهای لازم جوانان فعال در این حوزه تحت فشار قرار دارند و حتی این اتفاقها سبب سبب دلسردی و میل دوباره آنها به مهاجرت شده است.
ارسال دیدگاه