ذوالنوری: اطاعت از رهبری و ترویج فرهنگ دفاع مقدس راهگشای مشکلات جامعه است

قم (پانا) - نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز اطاعت از رهبری راهگشای جامعه است و باید فرهنگ دفاع مقدس و فرهنگ حماسه خرمشهر در تمام شئون کشور پیاده شود.

کد مطلب: ۹۱۷۶۸۸
لینک کوتاه کپی شد
ذوالنوری: اطاعت از  رهبری و ترویج فرهنگ دفاع مقدس راهگشای مشکلات جامعه است

حجت الاسلام مجتبی ذوالنوری، نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی، طی سخنانی در آیین گرامیداشت هفته مقاومت و پیروزی که ظهر شنبه در حسینیه ثارالله ستاد سپاه استان برگزار شد، با تسلیت سالروز ضربت خوردن امیرالمومنین(ع) و گرامیداشت ایام مقاومت و حماسه های ماندگار ملت بزرگ ایران اظهار داشت: امام(ره) فرمود خرمشهر را خدا آزاد کرد و اهمیت این عبارت ایشان می طلبد اهمیت خرمشهر و بخشی از اهداف دشمن در آغاز جنگ تحمیلی و تصرف این شهر بازخوانی شود.

وی با بیان اینکه هدف اول دشمن سقوط کامل نظام اسلامی بود، افزود: ۲۵ شهربور ۱۳۵۹ صدام مصاحبه ای داشت که در آن قرارداد ۱۹۷۵ الجزایر که آخرین قرارداد مرزی ما با عراق بود و حتی خود صدام معاون حسن البکر به عنوان طرف مقابل ایران در الجزیره آن را امضا کرده بود، این قرارداد را پاره کرد و گفت من برای همیشه این قرار داد را مرده اعلام می کنم و در پاسخ به سوال خبرنگاری که یک طرف قرارداد ایران است، چه پاسخی دارید، گفت پاسخ این سوال را یک هفته دیگر در تهران خواهم داد؛ صدام با حالت تفرعن و تکبر خود بقیه مصاحبه را به تهران موکول کرد و هدفش سقوط پایتخت ایران بود.

ذوالنوری ادامه داد: هدف دوم تجاوز تجزیه کشور بود؛ در همین خوزستان که نقطه شروع جنگ بود صدام نقشه ای تهیه کرده و خط مرزی کشور را در آن جابجا کرده بود بخشی از ماهشهر و مسجد سلیمان و اندیمشک و جنوب استان ایلام را به عنوان استان چندم عراق و در بعضی از نقشه ها به عنوان عربستان آزاد اعلام و اسم گذاری کرده بود که الاهواز، عبّادان، محمره و خفاجیه (سوسنگرد) در آن دیده می شد؛ روزهای اول جنگ از خرمشهر به عنوان مروارید شط العرب اسم می بردند.

وی با اشاره به غائله های خودمختاری ضدانقلاب در استان های مرزی افزود: پان عربیسم و ناسیونایسم عربی از این دسته بودند؛ کسانی هم که رژه شهریور سال گذشته را به خاک و خون کشیدند تفاله های همان جریان استکباری بود که برای از بین بردن وحدت شکل گرفته بود؛ زمانی که بدن های مردم عرب زیر شنی های تانک له می شد، اینها در بعضی محورهای جبهه جلوی نیروهای بعثی گاو و شتر سر می بریدند و هلهله می کردند و شعارهای تجزیه طلبانه سر می دادند.

ذوالنوری تصریح کرد: مشابه همین قضیه خودمختاری در جنوب کشور و جنوب شرق، اشرار سیستان، جنوب و شرق و شمال خراسان، درگیری های گنبدکاووس و ترکمن صحرا، درگیرهای جنگل های شمال کشور، قضیه پان ترکیسم و خلق مسلمان در شمال غرب، گروهک های ضدانقلاب در کردستان در غرب کشور، مقوله شوم تجزیه طلبی و ماجرای شیطان پرستی تا مناطقی از جنوب کشور تا آنجا که هیچ استان مرزی امن نبود و هر کدام از این حوادث به تنهایی کافی بود تا یک نظام ریشه دار را از پای درآورد اما انقلاب و نظام نوپای جمهوری اسلامی که پایدار ماند، ریشه در اعتقادات و باورهای عمیق و وثیق مردم داشت.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه استان خوزستان از میادین اصلی تاخت و تاز دشمن بود، افزود: اول جنگ دو استراتژی داشتیم یکی طیف ملی گرا و نفوذی های بیگانه ولیبرال ها و جریان بنی صدر بود؛ بنی صدر می گفت تانک های ما آمریکایی است و توان مقابله با دشمن نداریم، ایستادن در خوزستان ورود به مهلکه است لذا باید زمین بدهیم و زمان بگیریم؛ بنی صدر معتقد بود ما باید پدافند را در نقاط دورتری چون ارتفاعات تنگه فنی و یا لرستان مستقر کنیم.

وی ادامه داد: تفکر دیگری که در ابتدای جنگ مطرح بود، مقاومت و ایستادگی و عاشورایی جنگیدن بود و افرادی همچون رهبر معظم انقلاب، شهید چمران، شهید غیوراصلی، شهید جهان آرا و برخی فرماندهان دیگر که هنوز کشور از نعمت وجودشان برخوردار است، این راهبرد را داشتند؛ سردار شهید اسماعیل شوشتری از شاگرادن کلاس قرآن مقام معظم رهبری در مشهد بودند نقل شده که این شهید بزرگوار طرحی را برای آزاد سازی خرمشهر برای ارائه به بنی صدر آماده کرده بوده و وی گفته که فرصت شنیدن این اراجیف را ندارد.

ذوالنوری عنوان کرد: بنی صدر اجازه همکاری ارتش و سپاه را نمی داد و اگر فردی از ارتش چنین چیزی را مطرح می کرد، توبیخ می شد؛ در زمان بنی صدر عملیات عمده ای نداشتیم عملیاتی در غرب کرخه داشتیم که گروهی از مقنّی های یزدی آمدند نقبی زیر رودخانه کرخه زدند تا خط شکنان بتوانند عبور کنند اما این عملیات در اثر سوء مدیریت بنی صدر شکست خورد زیرا باور و اعتقادی پشت آن وجود نداشت و تا آخر جنگ می دیدیم که لاشه های تانک های چیفتن ما هنوز در اطراف جاده پراکنده بود و ما از دیدن آن زجر می کشیدیم.

وی افزود: پس از عزل بنی صدر، چند عملیات از جمله عملیات فرمانده کل قوا، طریق القدس، ثامن الائمه(ع) که امام فرمود فتح الفتوح است، انجام شد و این عملیات وسیع و برق آسا با همکاری ارتش و سپاه و لشکر ۸۸ خراسان انجام شد و دشمن تلفات سنگینی داد و نهایتا منجر به شکست حصر آبادان گردید.

ذوالنوری با اشاره به اینکه عملیات بزرگ فتح المبین در فروردین سال ۶۱ اولین عملیاتی بود که مزه بکار گیری تجهیزات اغتنامی دشمن را چشیدیم، تصریح کرد: در این عملیات مقدمه تشکیل توپخانه سپاه فراهم شد، دشمن از این عملیات گیج و منگ شده بود جبهه راکد ما که در دوران بنی صدر فقط شکست را می چشید، یک دفعه عملیاتی شد و در گستره پنج هزار کیلومتر مربع پیش آمد و ۴۰ روز پس از آن یعنی در ۱۰ اردیبهشت سال ۶۱ عملیات بیت المقدس آغاز شد.

وی با بیان این نکته که اهمیت خرمشهر برای دشمن از اهواز بیشتر بود، تاکید کرد: از زمان امپراطور عثمانی عراق اهمیت و استقلال و هویت چندانی نداشت و از آن به عنوان بین النهرین و زیرمجموعه عثمانی اسم می بردند، بین ایران و عثمانی بر سر حاکمیت اروند رو اختلاف ریشه داری وجود داشت و خرمشهر و بصره مثل دو کفه یک ترازو در حاکمیت و تسلط بر اروندرود موضوعیت داشت؛ خرمشهر نقش سمبلیک دداشت و متجاوزان بعثی در سنگرهای خود در خرمشهر نوشته بودند «جئنا لنبغی فی المحمره»

رئیس کنگره شهدای روحانی کشور ادامه داد: صدام در سه مصاحبه بیان داشت که اگر ایرانی ها خرمشهر را بازپس بگیرند من کلید بصره را می دهم و بعدها نامردی کرد و کلید را تحویل نداد؛ آهن آلاتی که در زمان تسخیر خرمشهر از گمرکات به دست آورده بودند به طور عمودی در شعاع گسترده ای کاشته بودند مبادا ما برای خرمشهر چترباز بفرستیم؛ تمام تدابیر را برای حفظ خرمشهر اندیشیده بودند؛ پنج ردیف استحکامات دفاعی ایجاد شده بود و حفظ خرمشهر و حفظ بصره برای آنها مهم بود صدام وقت ویژه ای برای آن گذاشته بود.

وی با اشاره به مطالب مطرح شده در مورد شبهه چرایی نپذیرفتن پیشنهاد صلح پس از آزادسازی خرمشهر گفت: حرفهایی را که مطرح می کنند ما دراوج قدرت بودیم و باید پیشنهاد صلح دشمن را می پذیرفتیم و اینکه عریستان گفته بود ما غرامت می پردازیم، اینها دروغ های شاخ دار تاریخی بیش نیست، اصلا کسی پیشنهاد صلح مطرح نکرد فقظ امام بود که گفت چرا می گویید آتش بس بگویید صلح.

ذوالنوری ادامه داد: اولین قدم صلح، تعیین متجاوز است؛ آتش بس یعنی تثبیت و پذیرفتن دشمن در جای خودش در حالی که ما هنوز ۳ هزار روستایمان در دست دشمن بود؛ نفت شهر در تسخیر دشمن بود، ما منطقه کمی در اشغال دشمن نداشتیم، پذیرش یعنی قبول دشمن وانگهی چه تضمینی داشت که آتش بس تبدیل به صلح بشود؟

وی افزود: دشمن احساس می کرد ما توان ویژه ای داشتیم؛ اسرای عراقی اعتراف می کردند ما نگران بصره و بغداد بودیم؛ اتکای جبهه های ما به نیروهای مردمی بود اگر دشمن در زمان آتش بس خودش را تقویت می کرد چگونه می توانستیم مردم را پای کار بیاوریم؛ آیا مردم نمی گفتند شما کفایت سیاسی و فهم سیاسی ندارید و زود فریب می خورید؟ ما وقتی قطعنامه ۵۹۸ را پذیرفتیم بعد از آن شاهد حملات دیگر دشمن از محورهای مختلف نیز بودیم؛ در غرب عملیات مرصاد خلق شد، در جنوب ایلام و پل نو خرمشهر تا ایستگاه حسینیه آمدند، جاده اهواز خرمشهر تا ساحل کارون آمدند، صدام برای گارد ریاست جمهوری صحبت کرد و گفت همینطور پیش بروید برای رسیدن به اهداف روزهای اول جنگ.

استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه قرآن می فرماید «لااَیمان لهم» یعنی دشمن ما هیچ پیمانی ندارد، تصریح کرد: امام(ره) این فریب تاریخی را نخورد کما اینکه امروز هم ترامپ هم سعی می کند همان کلاه را سر آدم های سست عنصر امروزی بگذارد و بعضی هم لبخند می زنند و آن تجربه های تاریخی را دوباره تجربه می کنند؛ عده ای هم امروز در دانشگاه های ما شبهه هایی را برای جوانان ما که زمان جنگ را درک نکرده اند، مطرح می کنند که چه کسی باید خسارت های ما را از ادامه جنگ بدهد.

وی افزود: مردم ما امروز هم بزهی را می بینند نام شهدا را سر دست می گیرند که چرا به خون شهیدان خیانت می شود و دشمنان امروز با به دنبال لجاجت و عقده گشایی خود اهداف مشخصی را دنبال می کنند و آن اینکه این تقدس و مشروعیت را از فرهنگ شهدا و دفاع مقدس و آرمان های امام(ره) بزدایند و ذهن نسل جوان را تخریب نمایند؛

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: علی القاعده امروز جنگ ما ابعاد جدید معنوی، سیاسی، فرهنگی و اقتصادی پیدا کرده و به تعبیر رهبر معظم انقلاب، سخت تر از دوران دفاع مقدس است؛ هر کس که در آن دوران فرمانده و رزمنده خوبی بود، معلوم نیست امروز در میدان های جدید، فرمانده و رزمنده خوبی باشد.

ذوالنوری افزود: مردم از نظام دلسرد نمی شوند و اگر مشی مسئولان عوض نشود، مردم چقدر طاقت دارند که این همه فساد را ببینند؛ این مردم خیلی با عزت هستند که هنوز پای اعتقادات و آرمان های خود ایستاده اند؛ افرادی چون شهید میثمی حرفشان نفوذ داشت چون همینطور زندگی می کردند.

وی ادامه داد: در جنگ فرماندهان ما خودشان خطرپذیرتر بودند، خرق عادت می کردند و خود در میدان حضور مستقیم داشتند و نیروها را هدایت می کردند؛ امروز کجایند فرماندهان جنگ اقتصادی و منسوبین آنها؟ نیروهای رزمنده ما برای نجات مردم جانشان را می دادند؛ امروز عده ای در جنگ اقتصادی جسدهای مردم را زیر پامی گذارند، آنها اسلحه ای را که برای مقابله با دشمن باید دست بگیرند، به صورت رگبار به روی مردم گرفته اند.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی وقایع اقتصادی اخیر گفت: ۶۵ تن طلا ظرف دو ماه به تاراج می رود و صرف ارز می شود؛ جنگ اقتصادی با کدام روش و آرایش جنگی باید پیش برود؟ چرا در این جنگ فقط لقلقه زبان داریم وحدت فرماندهی نداریم؟

وی با اشاره به شئون ولی فقیه شامل رهبری، مرجعیت و فرماندهی کل قوا تصریح کرد: رهبری معظم انقلاب هر جا نیاز بوده سفارش و راهنمایی های لازم را فرموده اند؛ تمکین از فرمایشات رهبری بسیار مهم است؛ بعضی ها که کنار امام بودند و امروز شمشیر بستند علیه رهبری؛ دوران امروز سخت تر و پیچیده تر شده همانطور که دوران امام علی(ع) از زمان پیامبر(ص) سخت تر بود.

وی ادامه داد: امروز تمام کهنه سربازهای آمریکایی به ترامپ توصیه می کنند وارد جنگ با ایران نشود که خواهد باخت و این طبل تو خالی است و در کوتاه مدت هیچ جنگی نخواهیم داشت.

نماینده مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز چند نفر مثل شهید محراب آیت الله مدنی داریم که اطاعت از رهبری را واجب فوری می دانند؟ این در حالی است که عده ای بلافاصله باب های توجیه را باز می کنند؛ وقتی رهبر معظم انقلاب فضای مجازی را قتلگاه جوانان می دانند چه کسانی هستند که باعث می شوند ایده های دشمن در تغییر ذائقه مردم، در استحاله و تغییر جامعه، سبک زندگی، رواج بی بندوباری، ایجاد ناامنی و حوادثی چون شهادت طلبه همدانی از بستر فضای مجازی ترویج شود؟

وی در پایان تاکید کرد: امروز اطاعت از فرامین رهبری راهگشای جامعه است و باید فرهنگ دفاع مقدس و فرهنگ حماسه خرمشهر در تمام شئون کشور پیاده شود؛ ما درعرصه موشکی دشمن را مایوس می کنیم ولی در عرصه های دیگر نمی توانیم؛ اتکاء ما باید به ولایت و روحیه و مدیریت جهادی باشد؛ جوانان ما باید با توکل به خدا و با روحیه و مدیریت جهادی سطوحی از بازدارنگی را در مقابل دشمن ایجاد کرده اند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار