اردبیل ظرفیت تولید ۹ میلیون قطعه مرغ را دارد
اردبیل (پانا) - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اردبیل گفت: مرغداریهای استان ظرفیت تولید بیش از ۹ میلیون قطعه مرغ در هر دوره پرورش را دارا هستند.
نوبخت اژدری در جلسه بررسی میزان تولید گوشت در اردبیل اظهار داشت: استان اردبیل یکی از مناطق مهم دامپروری کشور است و دامداری از قدیم در استان مرسوم و حرفه اصلی مردم بوده و در حال حاضر نیز در اقتصاد منطقه نقش موثری ایفا میکند.
او افزود: در استان اردبیل تعداد سه میلیون و ۸۹۸ هزار و ۲۵۹ واحد دامی و تعداد ۴۸۰ مرغداری با ظرفیت ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه در هر دوره و پرورش داده میشود و وجود دامداران و مرغداران با تجربه در استان و امکانات بالقوه خدادادی و مراتع سرسبز و دشت حاصل خیز مغان و عشایر ایل شاهسون و گوسفند نژاد مغانی و شتر دوکوهان از ظرفیتهای استان در راستای تولید گوشت قرمز و سفید و فرآوردههای لبنی استان است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بیان کرد: تعداد واحد گاو شیری ۹۸ واحد به ظرفیت ۲۹ هزار و ۲۱۸ راس، تعداد واحد پرواربندی گوساله ۳۷۳ واحد به ظرفیت ۵۵ هزار و ۵۳۴ راس، پروار بندی بره ۱۱۴ واحد به ظرفیت ۴۴ هزار و ۷۵ راس و گوسفند داشتی ۹ واحد به ظرفیت ۶ هزار و ۲۷۰ راس است.
اژدری تصریح کرد: رویکرد ما حمایت از واحدهای تولیدی، ایجاد اشتغال و کارآفرینی و افزایش توان اقتصادی بهرهبرداران است و تمامی سعی و اهتمام خود را در سال مزین به حمایت از رونق تولید به کار خواهیم بست تا روز به روز شاهد رشد و شکوفایی بخش دامداری در استان باشیم.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اردبیل نیز از تولید بیش از ۴ هزار و ۴۸۴ تن گوشت قرمز در این شهرستان خبر داد و گفت: شهرستان اردبیل با دارا بودن ۵۷۴ هزار و ۲۹۶ واحد دامی شامل گاو اصیل، گاو دورگ، گاو بومی، گاو میش، گوسفند و بز یکی از قطبهای مهم دامداری در استان بوده و نقش مهمی در تامین نیازهای استان دارد.
علی حسین احدی عالی افزود: این شهرستان دارای ۱۷ واحد پرواربندی بره صنعتی فعال ونیمه فعال با ظرفیت ۵ هزار و ۸۸۰ راس و با اشتغال زایی ۳۰ نفر، ۲۹ واحد پرواربندی گوساله صنعتی فعال و نیمه فعال با ظرفیت ۴ هزار و ۷۴۵ راس و با اشتغال زایی ۹۵ نفر و ۱۳ واحد پرورش گاو شیری صنعتی فعال و نیمه فعال با ظرفیت ۸۷۸ راس و با اشتغال زایی ۵۲ نفر و تعداد ۱۷۸ واحد دامداری کوچک روستایی فعال با پروانه بهره برداری به ظرفیت ۷ هزارو ۵۶۷ راس دام سنگین و سبک است که مجموعا در سال گذشته بیش از ۴هزار و ۴۸۴ تن گوشت قرمز درواحد های دامداری این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.
او بیان کرد: این میزان تولید ۱۵.۱ درصد تولید گوشت قرمز استان را شامل میشود.
احدی عالی بیان کرد: تامین امنیت غذایی یکی از وظایف اصلی جهاد کشاورزی است و جهاد کشاورزی با تمام توان در جهت تامین سلامتی و امنیت مواد غذایی که از مهمترین دغدغه های مردم است، تلاش میکند.
ارسال دیدگاه