آخرین اخبار درباره سرمربی جدید تیم ملی فوتبال ایران؛ دو گزینه اروپایی به توافق رسیدند
تهران (پانا) - محمود اسلامیان عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال در برنامه سلام صبح بخیر شبکه سوم سیما درباره حضور مربی جدید ایران اطلاعات تازهای دارد.
![آخرین اخبار درباره سرمربی جدید تیم ملی فوتبال ایران؛ دو گزینه اروپایی به توافق رسیدند](https://cdn.pana.ir/thumbnail/ZGVmYzQ4AbHB/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTHob8oFFb-bZksAIKXaKdntA,,/ZGVmYzQ4AbHB.jpg)
به گزارش خبرآنلاین؛ فدراسیون با دو گزینه خارجی به توافق رسیده است و یکی از آنها سرمربی ایران می شود. اسلامیان در این باره می گوید: «با دو مربی به توافق رسیدیم که اروپایی هستند. این دو نتایج خوبی گرفته اند. برایمان به هر حال روزمه مربیان مهم بود. آنها فعلا جایی مشغول نیستند و انشالله یکی از این مربیان به زودی با ما همکاری خواهد کرد.» او درباره زمان سفر مربیان به ایران گفت: «تا آخر اردیبهشت ماه.» خبرهای رسیده از فدراسیون حکایت از آن دارد این دو مربی قرار است برای بازدید از پک و امکانات کمپ به ایران سفر کنند. اسلامیان همچنین حضور مربی ایرانی در تیم ملی را تکذیب می کند: «تا این لحظه که با شما حرف می زنم سرمربی تیم ملی خارجی است.»
او همچنین در پاسخ به این سوال که طبق گفته مازیار ناظمی این مربیان احتمالا مورینیو و کلینزمن هستند، لبخند می زند و می گوید: «آقای ناظمی ژورنالیست هستند و برادر عزیز ماست. این دو گزینه اصلا مطرح نبودند.»
اسلامیان همچنین حضور برانکو در تیم ملی را تکذیب می کند: «برانکو سرمربی پرسپولیس است. نمی خواهیم یک جا را درست کنیم و یک جا را خراب. انشالله موفقیت های او با پرسپولیس ادامه پیدا کند.»
ارسال دیدگاه