مدیرعامل کانون خیران کارآفرینی و اشتغال سمنان خبر داد:
فعالیت۲۰۰ خیر اشتغال در استان سمنان/بروکراسی اداری عمدهترین مشکل
سمنان (پانا) - مدیرعامل کانون خیران کارآفرینی و اشتغال استان سمنان از فعالیت ۲۰۰ خیر اشتغال در این کانون خبر داد و گفت: کانون اشتغال و کارآفرینی اشتغال پل ارتباطی بین تولیدکننده مؤسسات خیریه است.
نجفعلی انتظاری ضمن بیان اینکه کانون اشتغال و کارآفرینی استان سمنان در واقع پل ارتباطی بین بنگاههای اقتصادی با مؤسسات خیریه و سازمانهای مردمنهاد است، ابراز داشت: در این کانون صاحبان صنایع و مشاغل خدماتی با نگاه خیرخواهانه به دنبال جذب نیروهایی از اقشار نیازمند و آسیبپذیر هستند با افراد خیر که تمایل به همکاری دارند ادغام و بهنوعی این دو در کنار هم به امر اشتغال و کارآفرینی کمک میکنند.
وی اضافه کرد: در کانون اشتغال و کارآفرینی استان سمنان تاکنون ۲۰۰ نفر ثبتنام کردند که البته به شکل معدود اطلاعرسانی صورت گرفت و فراخوان عمومی داده نشده لذا پیشبینی میشود بعد از اعلام رسمی فراخوان این تعداد خیر افزایش پیدا کنند.
کانون خیران کارآفرینی به دنبال رفع مشکل بیکاری نیازمندان
مدیرعامل کانون خیران کارآفرینی و اشتغال استان سمنان در پاسخ به سوالی مبنی بر چگونگی فعالیت خیران در این کانون، ابراز داشت: این خیران به فروش محصولات تولیدی توسط خانوادههای نیازمند کمک میکنند و یا فضای کسبوکار را در اختیار آنها قرار داده و یا در قالب استادشاگردی مهارتهای اشتغال را به افراد جویای کار آموزش میدهند.
انتظاری بابیان اینکه در کانون کارآفرینی از توانمندی افرادی که به دنبال ایجاد اشتغال هستند استفاده میشود، تصریح کرد: تولیدکننده بهعنوان ایثارگر شناخته میشود زیرا تمام سرمایه و آبروی خود را در طبق اخلاص گذاشته است تا بتواند به این کشور کمک کند.
وی افزود: از آنجا که سالجاری به فرموده مقام معظم رهبری به نام رونق تولید نامگذاری شده است، در واقع کانون خیران کارآفرینی و اشتغال استان سمنان با حمایت خیران و مساعدت سازمانهای مردمنهاد میخواهد بخشی از مشکل نیازمندان که عمدهترین آنها اشتغال است، را برطرف کند.
بروکراسی اداری عمدهترین مشکل کار آفرینان
مدیرعامل کانون خیران کارآفرینی و اشتغال استان سمنان عمده مشکل خیران و کارآفرینان را بروکراسی اداری خواند و ابراز داشت: سازمانهای متصدی از اخذ مجوز گرفته تا سازمانهای نظارتی اگر بتوانند بهصورت واحد در کوتاهترین زمان خدمات پشتیبانی را برای ایجاد کسبوکار به تولیدکنندهها ارائه دهند بخش عمدهای از نیاز تولیدکنندگان برطرف میشود.
انتظاری در ادامه تصریح کرد: تولیدکنندگان به مسیر کار خود تسلط دارند ولی معتقدیم برخی بخشنامههای دستوپا گیر بروکراسی اداری نیز اصلیترین مشکل آنها در سالی که به نام رونق تولید نامگذاری شده، محسوب میشود.
وی اضافه کرد: در جمع هیئتمدیره یک کارشناس بانک نیز بهعنوان مشاور حضور دارد و نگاه این است بهجای اینکه مردم درگیر بانکها شوند سازمانهای مردمنهاد و مؤسسات کارآفرینی با بانکها ارتباط برقرار کرده و شرایط خاص نیازمندان را برای بانکها توجیه کنند.
کارهای واسطهای از نظر خدماتی در دستور کار
مدیرعامل کانون خیران کارآفرینی و اشتغال استان سمنان بابیان اینکه قطعاً بانکها نیز این قابلیت رادارند که تسهیلگری کنند، ابراز داشت: کانون درواقع پل ارتباطی بین بانکها و نیازمندان است تا بتوانیم با مشاوره بانکی از طریق فرد کارشناس مذکور این قسمت از دغدغه نیازمندان را حل کرده و کمتر مردم درگیر بانک شوند و خود سازمانهای مردمنهاد و مؤسسات خیریه و حمایتی این کار را انجام دهند.
انتظاری در پاسخ به این پرسش که بنگاههای اقتصادی چهطور با کانون همکاری خواهند داشت، تصریح کرد: تولیدکنندگانی که برای بستهبندی و کارهای جانبی نیاز به کارگر دارند میتوانند با همکاری کانون بخشی از کار یا کالا را به خانوادههای نیازمند واگذار کنند تا آنها بخشی از کار تولید را عهدهدار شوند.
وی بابیان اینکه به دنبال کارهای واسطهای ازنظر خدماتی هستیم، اضافه کرد: بهعنوانمثال کارخانه گچ که برای محصول خود ناگزیر به تهیه گونی است میتواند ضمن قرار دادن فضایی در جوار کارخانه خود با بهرهگیری از دستگاههای حمایتی و سازمانها افراد نیازمند را به کار گیرد تا بتواند با تهیه تجهیزات از آنطرف دغدغههای مردم را نیز کاهش دهد.
ارسال دیدگاه