در جریان بازدید از سد دز مطرح شد
جهانگیری: مردم هشدارها را جدی بگیرند
تهران ( پانا ) - معاون اول رییس جمهوری از مردم استانهای سیل زده و همچنین همه کشور خواست که به درخواستها و هشدارهای مسئولان توجه کنند و بدانند همه این هشدارها با انگیزه و هدف حفظ سلامت آنها است.
اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری که در پی ورود سامانه جدید بارشی به کشور به استانهای غربی و جنوب غربی سفر کرده است، در جریان بازدید از مجموعه سد دز در استان خوزستان با اشاره به وضعیت بارش و طغیان رودخانهها در استان لرستان، اظهار کرد: از لحظه ورودم به خرم آباد در روز گذشته با رگبارهای شدید مواجه شدیم در آن زمان در برخی مناطق رودخانه خرمرود هنوز سطح آب با سطح خیابان فاصله یک متری داشت ولی به دلیل تداوم بارشها صبح امروز در برخی نقاط آب وارد شهر شده بود.
وی افزود: در تماسی که با فرمانداران استان لرستان برقرار کردم آنها با توجه به اینکه بارندگی در شهرهایشان ادامه داشت به نوعی نگرانی داشتند به همین دلیل هم در تماس تلفنی با وزیر کشور دستوراتی به او دادم و هم به وزیر راه و شهرسازی گفتم که در خرمآباد بمانند که هم به استاندار کمک کند و هم از استانهای همجوار از جمله اصفهان و مرکزی کمکهای مورد نیاز را تامین کنند.
معاون اول رییس جمهوری با بیان اینکه مجموعه مدیریت استان لرستان آمادگی کاملی برای مدیریت بحران داشت و پیشبینیهای لازم را انجام داده بود، خاطر نشان کرد: از مردم عزیز استان لرستان و همه کشور میخواهم که به درخواستها و هشدارهای مسئولان توجه کنند و بدانند همه این هشدارها با انگیزه و هدف حفظ سلامت مردم است، چرا که سلامت مردم برای ما مهم است.
جهانگیری با اشاره به لغو سفر خود به ایلام به دلیل عدم امکان پرواز هوایی از خرمآباد به ایلام، گفت: در مسیر خرمآباد تا خوزستان حرکت سیلابهای خروشان به سمت خوزستان کاملا قابل مشاهده بود.
وی تاکید کرد: سد دز یکی از مهمترین سدهای کشور و استان خوزستان است و الان به دلیل پایداری سد مسئولان و متخصصان سد هیچ دغدغه و نگرانی درباره وضعیت آن ندارند، چرا که از جمله سدهای مستحکمی است که قادر است سیلهای بزرگی را بدون اینکه کمترین آسیبی به سد برسد عبور دهد. آنچه که الان مهم است، این است که ورودی سد دز بیش از ۵۰۰۰ مترمکعب است و پیشبینی میشود در ساعات آینده این ورودی افزایش یابد. این در حالی است که در شرایط فعلی خروجی سد ۱۸۰۰ مترمکعب است.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه سد دز در دورههای مختلف خروجیهایی بیشتر از خروجی امروز داشته است، افزود: استاندار و مسئولان ستاد مدیریت بحران استان مهمترین تدبیرشان این است که سیلاب خروشانی که به پشت سد دز میرسد به نحوی از سد خارج میشود که اولا در سد آرام میگیرد و به سد آسیبی وارد نشود و قابل انتقال به حدی باشد که حداقل خسارت به بخشهای پاییندستی از جمله دزفول، اندیشمک و سایر شهرهایی که در مسیر رودخانه قرار دارد وارد شود.
ارسال دیدگاه