۳ رستوران متخلف در کرج پلمپ شدند
کرج (پانا) - معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز از بازرسی ویژه رستوران های حاشیه جاده آتشگاه کرج در ایام نورورز و پلمپ ۳ رستوران متخلف در این منطقه خبر داد.
سیامک آقایی،معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز گفت:«در راستای اجرای "طرح ویژه نظارت نوروز ۹۸" از رستوران های استان البرز با حضورر بازرسین سازمان صمت استان و نمایندگان سازمان های تعزیرات حکومتی،میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری و دانشگاه علوم پزشکی البرز بازدید بعمل آمد.»
وی درباره نتایج این بازرسی ها اظهار کرد:«در طی بازرسی های صورت گرفته از رستوران های حاشیه جاده آتشگاه پنج رستوران متخلف شناخته شدند که سه رستوران در لحظه پلمب و پرونده آن به تعزیرات حکومتی ارجاع شد.»
آقایی در ادامه بیان کرد:«عدم رعایت آیین نامه های بهداشتی، گرانفروشی، طبخ غذا با گوشت منجمد تنظیم بازاری و ... از مهم ترین دلایل پلمب این واحدهای صنفی متخلف بوده است.»
وی افزود:«در بازرسی های امروز، بازرسان ما موفق به کشف ۱۴۰ کیلوگرم گوشت فاسد در سردخانه یکی از رستوران ها شدند که علاوه بر توقیف گوشت مذکور و پلمب رستوران، پرونده ای با قید فوریت تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شد.»
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز گفت:«متاسفانه یکی دیگر از رستوران های آتشگاه نیز اقدام به طبخ غذا با گوشت منجمد تنظیم بازاری نموده بود که این امر خلاف قانون بوده و گوشت مذکور باید به دست مردم می رسید نه اینکه در رستوران مورد استفاده قرار گیرد.»
آقایی در مورد گوشت تنظیم بازاری کشف شده اظهار داشت:«این رستوران بیش از ۲۰۰ کیلوگرم گوشت تنظیم بازاری تهیه کرده بود که بازرسین ما حدود ۵۰ کیلوگرم آن را کشف و توقیف کردند. البته مابقی این گوشت نیز طی یک ماه گذشته در رستوران مذکور طبخ شده بود.»
معاونت نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز در خاتمه گفت:«کلیه گوشت های توقیفی به علاوه پرونده های متشکله جهت صدور رای نهایی به تعزیزات حکومتی استان البرز ارجاع شده است.»
ارسال دیدگاه