۳ رستوران متخلف در کرج پلمپ شدند

کرج (پانا) - معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز از بازرسی ویژه رستوران های حاشیه جاده آتشگاه کرج در ایام نورورز و پلمپ ۳ رستوران متخلف در این منطقه خبر داد.

کد مطلب: ۹۰۳۴۹۳
لینک کوتاه کپی شد
3 رستوران متخلف در کرج پلمپ شدند

سیامک آقایی،معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز گفت:«در راستای اجرای "طرح ویژه نظارت نوروز ۹۸" از رستوران های استان البرز با حضورر بازرسین سازمان صمت استان و نمایندگان سازمان های تعزیرات حکومتی،میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری و دانشگاه علوم پزشکی البرز بازدید بعمل آمد.»

وی درباره نتایج این بازرسی ها اظهار کرد:«در طی بازرسی های صورت گرفته از رستوران های حاشیه جاده آتشگاه پنج رستوران متخلف شناخته شدند که سه رستوران در لحظه پلمب و پرونده آن به تعزیرات حکومتی ارجاع شد.»

آقایی در ادامه بیان کرد:«عدم رعایت آیین نامه های بهداشتی، گرانفروشی، طبخ غذا با گوشت منجمد تنظیم بازاری و ... از مهم ترین دلایل پلمب این واحدهای صنفی متخلف بوده است.»

وی افزود:«در بازرسی های امروز، بازرسان ما موفق به کشف ۱۴۰ کیلوگرم گوشت فاسد در سردخانه یکی از رستوران ها شدند که علاوه بر توقیف گوشت مذکور و پلمب رستوران، پرونده ای با قید فوریت تشکیل و به تعزیرات حکومتی ارسال شد.»

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز گفت:«متاسفانه یکی دیگر از رستوران های آتشگاه نیز اقدام به طبخ غذا با گوشت منجمد تنظیم بازاری نموده بود که این امر خلاف قانون بوده و گوشت مذکور باید به دست مردم می رسید نه اینکه در رستوران مورد استفاده قرار گیرد.»

آقایی در مورد گوشت تنظیم بازاری کشف شده اظهار داشت:«این رستوران بیش از ۲۰۰ کیلوگرم گوشت تنظیم بازاری تهیه کرده بود که بازرسین ما حدود ۵۰ کیلوگرم آن را کشف و توقیف کردند. البته مابقی این گوشت نیز طی یک ماه گذشته در رستوران مذکور طبخ شده بود.»

معاونت نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز در خاتمه گفت:«کلیه گوشت های توقیفی به علاوه پرونده های متشکله جهت صدور رای نهایی به تعزیزات حکومتی استان البرز ارجاع شده است.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار