حضرت آیت الله فیاض در دیدار رئیس جمهور:
جمهوری اسلامی ایران پرچمدار حکومت شیعه است و چشم همه شعیان جهان به ایران است
تهران (پانا) - رئیس جمهور عصر چهارشنبه در نجف اشرف با حضرت آیت الله العظمی محمد اسحاق فیاض از مراجع حوزه علمیه نجف دیدار و گفت و گو کرد.
![جمهوری اسلامی ایران پرچمدار حکومت شیعه است و چشم همه شعیان جهان به ایران است](https://cdn.pana.ir/thumbnail/ZGMwY2Y1IFGi/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTHG5mrCdWHMOMsAIKXaKdntA,,/ZGMwY2Y1IFGi.jpg)
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حضرت آیت الله فیاض در این دیدار با دعا برای موفقیت روزافزون مسلمانان و ملت ایران اظهار داشتند که اساس دولت ایران دولت امیرالمومنین (ع) است و همه شیعیان بقای این دولت را می خواهند و آماده اند که خود را برای آن فدا کنند.
این مرجع تقلید گفتند: جمهوری اسلامی ایران پرچمدار حکومت شیعه است و چشم همه شعیان جهان به ایران است.
رئیس جمهور نیز در این دیدار تاکید کرد که همه دولتها می دانند جمهوری اسلامی ایران از حقوق حقه همه مسلمانان و بویژه شیعیان حمایت و پشتیبانی می کند.
دکتر روحانی همچنین به مذاکرات خود با مقامهای عراقی اشاره کرد و اظهارداشت: مباحث و موارد مورد علاقه دو طرف در این مذاکرات در فضایی دوستانه و برادرانه مطرح و دستاوردهای خوبی در راستای منافع دو ملت حاصل شد.
ارسال دیدگاه