مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه:
سند تحول بنیادین چراغ راه تعالی آموزش و پرورش است
کرمانشاه (پانا) - مدیر کل آموزش و پرورش استان در نشست تبیین سند تحول بنیادین، گفت: سند تحول بنیادین، چراغ راه تعالی آموزش و پرورش است.
مجید یزدانپناه، مدیر کل آموزش و پرورش استان در نشست تبیین سند تحول بنیادین که با حضور دکتر نوید ادهم، دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش، دکتر فروتن، مدیر کل ارزیابی شورای عالی آموزش و پرورش در دبیرستان فرزانگان ناحیه یک برگزار شد، ضمن خیر مقدم به مهمانان وزارتی، گزارشی از زلزله و نقش فرهنگیان در بازسازی ۱۶۳ مدارس آن مناطق ارائه کرد و ضمن تاکید بر سند تحول بنیادین، شناخت تخصصی آن را به فرهنگیان استان یادآور شد و افزود: این سند میتواند چراغ راه تعالی آموزش و پرورش باشد و فضای تعلیم و تربیت را پر از طراوت و نوزایی و شکفتگی نماید.
وی گذری به تاریخ کرمانشاه زد و نقش مردمان استان را در جنگ، بیبدیل عنوان کرد و افزود: کرمانشاهیان همواره از آب و خاک ایران حفاظت کردهاند و جا دارد نگاه ویژهای به مردمان صبور این دیار تاریخی بشود تا گوشهای از زحمات آنان در طول انقلاب اسلامی، جبران شود.
یزدانپناه ادامه داد: فرهنگیان نقش ویژهای در بازسازی ۱۶۳ مدرسه در مناطق زلزلهزده داشتهاند که در حال حاضر ۷۸ مدرسهی آن، تحویل داده شدهاست تا دانشآموزان بتوانند با خیالی آسوده به علماندوزی بپردازند و از چرخهی تعلیم و تربیت عقب نمانند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان ضمن تشکر از وزیر آموزش و پرورش و استاندار کرمانشاه برای پیگیریهای مکرر در زمان زلزله و بعد از آن، گفت: کمکهای فرهنگی و آموزشی به ویژه کلاسهای فشرده آموزشی برای دانشآموزان توسط متخصصان آموزش و پرورش، حرکتی بیسابقه در نظام تعلیم و تربیت بود که به همت وزیر آموزش و پرورش و استاندار کرمانشاه به تحقق پیوست.
وی با اشاره به سخن رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه از زلزله به عنوان یک فرصت استفاده کنید، خاطرنشان کرد: دانشآموزان مناطق زلزلهزده در کنکور توفیقات فراوانی را کسب کردند که رشد ۵.۶ درصدی در قبولی دانشگاهها، گواه این موفقیتهاست.
این مقام ﻣﺴﺅول آموزش و پرورش با اشاره به حضور ۱۱۲۷ دانشآموز مناطق زلزلهزده در اردوگاه شهید باهنر و بهرهگیری از اساتید برجستهی کنکور در امر آموزش آنان، افزود: وزارت آموزش و پرورش و دستاندرکاران نظام تعلیم و تربیت در استان کرمانشاه تمام تلاش خود را کردند تا دانشآموزان مناطق زلزلهزده هیچ کمبودی را احساس نکنند.
مدیر کل آموزش و پرورش استان با اشاره به نگاه ویژهی رییس جمهور به استان کرمانشاه، گفت: پکهای آموزشی که در ۱۳ آبان به دانشآموزان اهدا شد، نشان از این نگاه تازه و ویژه است.
وی با اشاره به آمادهسازی خانههای بازی در استان افزود: اتاق بازی کودکان باید در مدارس به شکل جدی مورد توجه قرار گیرد و برای آن برنامهریزیها و راهکارهای خلاقانهای تدارک دیده شود تا بخشی از نیازهای تربیتی دانشآموزان در کنار تحصیل دروس گوناگون، حاصل شود.
در حاشیهی این مراسم، دکتر نوید ادهم، دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش، دکتر فروتن، مدیر کل ارزیابی شورای عالی آموزش و پرورش به همراه مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه و دیگر حاضران، از نمایشگاه دستسازههای دبیرستان فرزانگان ناحیه یک بازدید کردند.
ارسال دیدگاه