اماکن دولتی خالی درشهرستان خلخال مسکن امید می شود
اردبیل (پانا) - فرماندارشهرستان خلخال گفت: تمام اماکن دولتی بلااستفاده و رها شده و نیز زمین های در اختیار اداراتی که نیاز به این اراضی در داخل شهر ندارند، برای اجرای پروژه مسکن امید مورد استفاده قرار می گیرند.
فریدون بابایی در جلسه ستاد بازآفرینی پایدار شهری افزود : برای اجرای پروژه مسکن امید در خلخال مسئولان دستگاه های اجرایی شهرستان باید نسبت به معرفی اماکن و یا زمین های دولتی بلااستفاده در اختیار خود به دبیرخانه این ستاد اقدام کنند تا زمینه برای آغاز عملیات اجرایی این پروژه فراهم شود .
او از اجرای مراحل پایانی پروژه ساماندهی منطقه قدیمی قلعه باشی این شهر خبر داد و گفت: این پروژه در محله پیمان سپاری و عقد قرارداد با پیمانکار مجری طرح بوده و عملیات اجرایی آن از آغاز سال آینده در منطقه تاریخی قلعه باشی ، بازر ابوذر و راسته بازار پایین و بالا در مرکز شهر از سوی اداره کل مسکن و شهرسازی استان آغاز می شود .
بابایی با بیان اینکه برای اجرای این پروژه ۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات ستاد بازآفرینی پایدار شهری کشور تخصیص یافته ، اظهار داشت: ساماندهی معابر عمومی منطقه قلعه باشی و بازارهای مجاور این منطقه تاریخی ، ایجاد امکانات گردشگری متناسب با نیاز گردشگران در مرکز شهر و کمک به بازسازی و نوسازی واحدهای مسکونی و تجاری فرسوده و در حال تخریب بافت فرسوده شهری از جمله اهداف مهم اجرای این طرح است .
فرماندار خلخال همچنین گفت: طرح بازآفرینی پایدار شهری در این شهر سرعت گرفته و دستاوردهای آن در زندگی اهالی ساکن در سکونت گاه های غیر رسمی ، بافت فرسوده و حواشی شهر نمود خواهد یافت .
او هدف دولت از اجرای طرح بازآفرینی پایدار شهری را ارتقای سطح زندگی مردم محروم بویژه اهالی ساکن در سکونت گاه های غیر رسمی و حاشیه نشین شهرها ذکر کرد .
بابایی همچنین با اشاره به اینکه دولت اعتبارات مورد نیاز برای ارتقای سطح زندگی اهالی ساکن در سکونت گاه های غیر رسمی را از منابع اعتباری مختلف تامین می کند ، اظهارامیدواری کرد این طرح با همکاری شهرداری و دستگاه های اجرایی عضو ستاد بازآفرینی پایدار شهری به صورت دقیق اجرا شود .
او فقدان نظارت بر ساخت و سازهای شهر را بزرگترین معضل اجتماعی و عامل اصلی در رشد قارچ گونه سکونت گاه های غیر رسمی و ساخت و سازهای غیرمجاز در خلخال ذکر کرد .
رییس ستاد بازآفرینی پایدار شهری خلخال همچنین اظهار داشت: انتظار از مسئولان عضو ستاد بازآفرینی پایدار شهری پایان دادن به ساخت و سازهای غیرمجاز و فراهم کردن زمینه ارتقای سطح زندگی ساکنان محلات محروم و حاشیه نشین با ارائه طرح های پیشنهادی است .
او گفت: مسئولان دستگاه های اجرای عضو این ستاد مکلف به ارائه برنامه های پیشنهادی خود برای اجرای طرح های بازآفرینی پایدار شهری در مناطق تاریخی ، بافت های فرسوده شهری و مناطق حاشیه نشین همراه با جذب اعتبار مورد نیاز از محل اعتبارات ملی برای اجرای این طرح هستند .
بابایی با بیان اینکه برای همه دستگاه های اجرایی عضو ستاد بازآفرینی پایدار شهری اعتبار مورد نیاز از سوی مرکز کشور تعیین شده ، افزود: جذب این اعتبار مستلزم ارائه برنامه های پیشنهادی از سوی دستگاه های اجرایی عضو این ستاد از جمله شرکت های آب و فاضلاب ، برق ، گاز و مخابرات می باشد .
ارسال دیدگاه