در سال جاری
۳۰ دانشگاه مازندران با آموزش فنیوحرفهای تفاهمنامه نوشتند
ساری (پانا) - مدیرکل آموزش فنی و حرفهای مازندران از انعقاد تفاهمنامه همکاری این سازمان با ۳۰ دانشگاه استان در سال جاری خبر داد.
سید حسین درویشی گفت: در بخش نانو و فن آوری جدید باید پیگیری لازم انجام شود و نیازهای اساسی استخراج شود. رویکرد ما این است که با استفاده از تمام داده ها، اطلاعات و مطالعات میدانی، برنامه ای براساس آخرین نیاز روز در استان مازندران تدوین و آموزش ها مبتنی بر نیاز باشد تا نیاز حقیقی افراد برطرف شود.
او افزود: طرح های پژوهشی و تحقیقاتی در دست تدوین است که به مرحله پایانی رسید و دو سند مهارتی شامل آموزش بانوان در استان و توسعه بخش خصوصی از این موارد است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای مازندران گفت: یک هزار دانشجوی مازندرانی از آموزش های فنی و حرفه ای در سال ۹۷ بهره مند شدند.
همچنین در سال جاری ۳۰ دانشگاه استان مازندران با آموزش فنی و حرفه ای برای آموزش های مهارتی تفاهم نامه منعقد کردند.
درویشی اظهار کرد: امروزه جوانان، خانواده ها و مسئولان به سمت فن آوری و مهارت آموزی حرکت کردند و مسئولان به این نتیجه رسیدند که راه برون رفت از مشکلات، آموزش مهارت های فنی و حرفه ای است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای مازندران با اعلام اینکه فارغ التحصیلان دانشگاهها هم به این نتیجه رسیدند که مدرک و تحصیلات دانشگاهی به تنهایی نمی توان ریشه اشتغال باشد و باید به مهارت رجوع کرد.
درویشی گفت: رسانه ای شدن مهارت آموزی، اطلاعات بالایی را در اختیار افراد جامعه قرار داده و امروز کارگاه های آموزش فنی و حرفه ای انباشته از کارآموزان است و تنها تعدادی از واحدهای خدماتی بخش خصوصی غیر فعال هستند که باید با رفع مشکلات و تغییر یا ازدیاد رشته ها برای فعال سازی اقدام شود.
او با بیان اینکه تغییر نگرش در مسیر مهارت آموزی مثمرثمر بوده است؛ اظهار داشت: با حداقل بضاعت مسیر آموزش به سمتی می رود که رضایت خاطر فراهم شود تا بیت المال در مسیری پیش نرود که به کار نیاید.
درویشی با اشاره به شکل گیری شورای مهارت یادآور شد: این شورا در صفر تا صد آموزش، اشتغال، کاهش نرخ بیکاری و رسیدن به اشتغال مداخله می کند و دارای اختیارات و وظایف مشخصی است که با ابلاغ استاندار به زودی این شورا برگزار می شود.
ارسال دیدگاه