در مراسم امضای تفاهمنامه با سازمان تبلیغات اسلامی مطرح شد:
رئیس سازمان سوادآموزی: قرآن محوری یکی از شاخص های سوادآموزی است
تهران (پانا) - رئیس سازمان نهضت سوادآموزی قرآن محوری را یکی از شاخص های سوادآموزی دانست و از گامهای موثر این سازمان در تولید محتوا و آموزش قرآنی خبر داد.
علی باقرزاده در مراسم امضای تفاهمنامه با سازمان تبلیغات اسلامی گفت: «در پیام امام راحل ۵ روش برای انجام ماموریت سوادآموزی تصریح شده است که همگی مهم هستند.»
او مردممحوری، خانواده محوری، مسجدمحوری، مدرسهمحوری و قرآنمحوری را از مسائلی دانست که در پیام امام آمده است.
باقرزاده طرح آموزش خانوادههای بیسواد از طریق دانشآموزان و مدارس را یک طرح موفق جهانی دانست و گفت: «پیام امام به تمام مردم بود و موضوع مدرسه محوری مسالهای است که آموزش وپرورش مکلف شده است در تمام موضوعات شرکت کند.»
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی قرآن محوری را یکی از شاخص های سوادآموزی خواند و ادامه داد: «در تولید محتوا و آموزش دادن قرآن گامهای موثری برداشتهایم.»
معاون وزیر آموزش و پرورش انعقاد این تفاهم نامه را نقطه آغاز مهمی دانست که بتوان در بحث سوادآموزی گام خوبی برداشت. او گفت: «خداوند در ذات دانست و آگاهی این شرافت را گذاشته است که هر فرد آن را به دست میآورد احساس کرامت میکند. در این صورت افراد توانایی مقابله با فقر، حس سلامت، امید به زندگی و ترویج جامعه ای سالم پیدا میکنند.»
علی باقرزاده گفت: از سال ۹۰ به بعد که بخشی از قانون حق التدریس و آموزشیاران نهضت تصویب شد هرگونه اختیار عقد قرارداد از سازمان گرفته شد اما نهایت تلاش ما در شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه قرارداد با معلمان و برای بقیه همکاران خرید خدمات بود.
او ادامه داد: از سال ۹۲ به بعد ۵۰۰ موسسه در سطح کشور طرف قرارداد استان ها و شهرستان ها هستند.
باقرزاده گفت: مجموعه پیشکسوتان حامی سواد متعلق به سوادآموزی است و به محض امضای تفاهم نامه به استان ها تاکید می کنیم که علاوه بر اجرای سوادآموزی امتحانات پایانی را به بخش غیردولتی بسپارند.
رئیس سازمان نهضت سوادآموزی افزود: باید دفاتر و شعبه های استانی فعال شوند تا امکان عقد قرارداد با استان ها را داشته باشند. ما در جلسات استانی درباره ظرفیت این انجمن صحبت خواایم کرد تا کار تسهیل شود.
محسن قاضی، مدیرعامل جمعیت پیشکسوتان حامی سواد نیز در این مراسم گفت: جمعیت ما از ۵ سال پیش خواستار بود که در شرایط نیاز در خدمت سوادآموزی باشد.
او ادامه داد: به سوادآموزی اعتقاد داریم و مکررا گفتیم که تنها نیروهای انقلاب نیروهای نهضت سوادآموزی هستند که برای این نظام فعالیت کرده اند.
قاضی افزود: امیدواریم موضوع استخدام آموزش دهنده ها حل شود و مشکلات این چنینی نداشته باشیم.
در ادامه این مراسم حجت الاسلام سیدناصر میرمحمدیان، معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی گفت: «سازمان تبلیغات یک ویژگی کمنظیر دارد که شبکههای عظیمی به آن متصل هستند، از ۴ هزار روحانی مستقر در روستاهای دوردست، ۵۰ هزار مبلغ و ۷۰ هزار هیات های ثبت شده است.»
او ادامه داد: «این موضوع یک ظرفیت را ایجاد میکند که بتوان از آن استفاده کرد. این هوشمندی سازمان نهضت سوادآموزی است که از این شبکه استفاده تا فرهنگ سوادآموزی ارتقا پیدا کند.»
محمدیان گفت: «انگیزه عمدهترین عامل برای افراد بیسواد است که به سمت سوادآموزی بیایند ما نیز در حد توان شبکه فرهنگی مرتبط را در خدمت این هدف قرار خواهیم داد.»
معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی در پایان گفت: «وجود شبکه های موثر در سازمان می تواند بسیار کمک کننده در راستای اهداف سوادآموزی سازمان نهضت سوادآموزی باشد.»
ارسال دیدگاه