گیلان سرشار از ظرفیتهای گردشگری و تمدن غنی فرهنگ و هنر است
رشت(پانا)-استاندار گیلان با بیان اینکه این استان سرشار از ظرفیتهای گردشگری و تمدن غنی فرهنگ و هنر است، مرحوم محمد معین، استاد محمد روشن، هوشنگ ابتهاج و دیگر استادان را سرمایههایی دانست که باید در حفظ آنان کوشا بود.
به گزارش پانا به نقل از روابط عمومی استانداری گیلان؛ مصطفی سالاری در مراسم آئین نکوداشت شصت سال فعالیت علمی و ادبی استاد محمد روشن در مجتمع فرهنگی هنری خاتمالانبیاء(ص) رشت اظهار داشت: محمد روشن و دیگر استادان فرهیخته گیلانی از سرمایههای غنی و برترین ثروت هستند.
نماینده عالی دولت در استان گیلان با بیان اینکه باید به بنیان تمدن غنی فرهنگی استان گیلان توجه ویژهای کرد، عنوان کرد: فرهیختگان گیلانی و استادان بزرگوار ادبیات و علم و فرهنگ شکلدهنده تمدن غنی استان گیلان هستند.
وی با اشاره اینکه خداوند نعمتهای بزرگی به استان گیلان داده، تصریح کرد: انسانهای فرهیخته از مهمترین ثروتهای گیلان هستند و طبیعت بینظیر و موقعیت جغرافیایی عالی از دیگر موهبات الهی به مردم گیلان است.
سالاری با اشاره به اینکه باید از سرمایههای گیلان بهدرستی استفاده کرد گفت: میتوان از مجموعه سرمایههای عظیم گیلان در راستای ایجاد رفاه و آسایش برای مردم بهره برد زیرا در تکریم این سرمایهها موفقیت زیادی کسب نشده است.
استاندار گیلان با اشاره به پیشینه گیلان و انسانهای بزرگی که با نگاه فاخر خود و احساس مسئولیت در گیلان ارزشآفرینی کردند، تصریح کرد: باید از این جمع فرهیخته بیشتر بهره برد و در راستای معرفی آنان تلاش کرد.
وی یادآور شد: متاسفانه نتوانسته ایم در تجمیع سرمایه ها موفق باشیم و با استفاده از این سرمایه های بی بدیل جامعه را به سطح مطلوبی از رفاه برسانیم لذا نیازمند همفکری فرهیختگان هستیم.
وی تنوع فرهنگی، خوراک و پوشاک را از دیگر سرمایه های استان دانست که می تواند نقش مهمی در جذب گردشگر داشته باشد و گفت: گیلان دارای مفاخر بسیاری است که باید به دنیا معرفی شوند و مهمترین این مفاخر نیروی انسانی فرهیخته است.
وی خواستار ایجاد پیوند میان بزرگان و فرهیختگان گیلان با بخش دولتی و اجرایی شد و عنوان کرد: وظیفه خودمان می دانیم که در راستای قدردانی و معرفی بزرگان فرهنگی و ادبی گیلان به جامعه نقش ایفا کنیم تا فرهنگ این سرزمین بهتر به جامعه معرفی شود.
استاد محمد روشن از فرهیختگان حوزه زبان و ادبیات فارسی است و از او افزون بر ۵۰ اثر ارزشمند در این بخش از جمله تصحیح تاریخ طبری، جامع التواریخ رشیدی، حدیقه الحقیقه سنایی، دیوان سید حسن غزنوی و منشات خاقانی منتشر شده است.
ارسال دیدگاه