با حضور وزیر بهداشت و در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی؛
بزرگترین کارخانه تولید داروهای ضد سرطان خاورمیانه افتتاح شد
البرز (پانا) - صبح امروز با حضور قاضی زاده هاشمی ، وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی درشهرک صنعتی بهارستان استان البرز ، 9 خط تولید جدید بزرگترین کارخانه تولید داروهای ضد سرطان خاورمیانه (اکترو) و بخش بیوتکنولوژی گروه دارویی اکتورو کو افتتاح شد.
در شرایطی که به دلیل تحریم های ظالمانه، دستیابی به داروهای بیماری های خاص مانند سرطان و ام اس دشوار می شود صبح امروز با حضور وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ۹ خط تولید داروی ضد سرطان توسط گروه دارویی اکتوورکو با سرمایه گذاری بالغ بر ۱۰۰ میلیون یورو راه اندازی شد .
این گروه دارویی با انتقال فناوری، ساخت طیف گسترده ای از داروهای مورد نیاز بیماران، تلاش می کند تا زمینه دسترسی بیماران به داروهای با کیفیت را به قیمت مناسب فراهم کند.
خطوط تولیدی اکترو شامل خط کامل تولید قرص ضد سرطان با استاندارد OEL ۴-۵ از API با ظرفیت ۴۰۰ میلیون عدد، خط کامل تولید کپسول ضد سرطان با استاندار OEL ۴-۵ از پلت با ظرفیت ۳۰۰ میلیون عدد، خط کامل تولید ویال استریل از API با ظرفیت ۱۵ میلیون ویال، خط کامل تولید ویال لیوفیلیزه از API با ظرفیت ۵ میلیون ویال و خطوط تولید بیوتکنولوژی اکتوورکو شامل خط تولید آنتی بادی های منو کلونال از سل لاین با تکنولوژی Single Use و بیوراکتور ۲۰۰۰ لیتری (اولین بیو راکتور آلمانی آمریکایی با مجوز OFAC و BAFA در خاورمیانه)، خط تولید مواد اولیه داروهای بیوتکنولوژی مجهز به بیو راکتورهای پرفیوژن، خط تولید محصول نهایی سرنگ از پیش پرشده با ظرفیت ۲۰ میلیون سرنگ، خط تولید ویال استریل با ظرفیت ۲۰ میلیون ویال و خط تولید ویال لیوفلایرز با ظرفیت ۵ میلیون ویال است.
تمامی محصولات این خطوط تولید دارو در آزمایشگاه های کنترل کیفیت پیشرفته شرکت اکتوورکو که مجهز به جدیدترین و دقیق ترین تجهیزات آنالیز از جمله ۱۶ دستگاه HPLC، هفت دستگاه اسپکتروفتومتر UV و IR، چهار دستگاه TOC و سه دستگاه GC بوده و از پیشرفته ترین و قوی ترین مراکز آزمایشگاهی در زمینه آنالیز دستگاهی و تست های شناسایی و اندازه گیری دقیق مواد اولیه و محصولات دارویی در ایران به شمار می رود، ارزیابی و کنترل می شوند.
گروه دارویی اکتوورکو در سال ۱۳۴۸ توسط مرحوم دکتر مصطفی نراقی پایه گذاری و موفق شد با سرمایه گذاری بخش خصوصی و جلب سرمایه و دانش فنی خارجی در قالب شرکت های دارویی اکتوورکو، البرز زاگرس، آتی فارمد و اکترو و گروه غذایی آماده لذیذ، محصولات متنوع دارویی و غذایی را به بازار ایران و منطقه عرضه کند.
در حال حاضر هلدینگ اکتوورکو دارای ۲۷۰۰ پرسنل و ۴۰ هزار متر مربع فضای تولیدی است و ظرفیت تولید یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون عدد قرص و کپسول - که سال آینده به ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون عدد افزایش می یابد - و بیش از ۱۰۰ میلیون واحد داروهای تزریقی را دارد.
همچنین این هلدینگ دارویی در تولید ۱۷۰ ملکول دارویی در ۱۴ حوزه درمانی مختلف فعالیت دارد و با توجه به توان بالای نیروی انسانی، سطح بالای استانداردها و امکانات و تجهیزات روزآمد اکتوورکو که موفق به اخذ GMP از سازمان غذا و دارو و بزرگترین کمپانی های داروسازی دنیا از جمله مرک آلمان شده و اغلب تولیدات دارویی اکتوورکو تحت لیسانس شرکت های معتبر بین المللی انجام می شود.
ارسال دیدگاه