اولین جشنواره آش های زمستانی نوش آباد برگزار شد
کاشان ( پانا) - دبیر اولین جشنواره آش های زمستانی نوش آباد گفت: این جشنواره با هدف تقویت گردشگری تغذیه و آشنایی گردشگران با غذاهای سنتی این شهر در محوطه ورودی مجموعه باستانی شهر زیرزمینی نوش آباد برگزار شد.
امیرحسین کاشی در گفت و گو با پانا کاشان اظهار کرد: ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سالم، اصلاح الگوی مواد غذایی و ایجاد فرصت بروز و ظهور استعدادهای پخت غذا از دیگر اهداف این جشنواره بوده است.
وی افزود: در اجرای این جشنواره یک روزه، ۳۰ نفر از بانوان اقدام به پخت آش کرده و گردشگران شهر زیر زمینی نوش آباد، نیز پس از صرف آن، به هر شرکت کننده رای دادند.
وی بااشاره به اهمیت تغذیه در سلامت جامعه تصریح کرد: استفاده از محصولات کشاورزی ارگانیک برای پخت غذاها،
توجه به ارزش غذایی خانواده ها و پرهیز از مصرف غذاهای آماده و پرچرب یک ضرورت است.
دبیر اولین جشنواره آش های زمستانی نوش آباد گفت: اجرای برنامه های فرهنگی در مناسبتهای خاص می تواند منجر به ارتقای سطح نشاط اجتماعی در جامعه به ویژه در گروه بانوان و جوانان شود که نیازمند همکاری دستگاههای مربوط است.
کاشی افزود: پس از داوری آش های پخته شده در این جشنواره، ملیحه عصارزاده موفق به کسب بیشترین رای و جایزه ویژه جشنواره شد.
ارسال دیدگاه