نوبخت خبرداد:
اختصاص ۷۰ هزار میلیارد تومان برای احیای بافت فرسوده
تهران (پانا) - رئیس سازمان برنامه و بودجه از اختصاص ۷۰ هزار میلیارد تومان برای احیای بافت فرسوده ۱۰۰ هزار واحد مسکونی جدید در قانون بودجه امسال خبر داد.

محمد باقر نوبخت در مراسم امضای تفاهمنامه برنامه تولید و اشتغال در حوزه بازآفرینی شهری پایدار، با اشاره به امضای تفاهمنامه ساخت و احیای بافت فرسوده ۱۰۰ هزار واحد مسکونی جدید طبق تبصره ۱۸ قانون بودجه سال جاری، اظهار کرد: برای عملیاتیشدن این طرح ۶۵ تا ۷۰ هزار میلیارد تومان اختصاص خواهد یافت.
وی افزود: ۳ هزار میلیارد تومان این طرح از ردیف تبصره ۱۸ و نیز ۲۰ درصد اعتبارات طرحهای عمرانی که ۱۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به همراه ۱۵ هزار میلیارد تومان از محل منابع صندوق توسعه ملی، ۳۰ هزار میلیارد تومان از منابع نظام بانکی و ۵ هزار میلیارد تومان از محل تبصره ۱۴ تخصیص داده میشود.
رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به وضع تهدید و تحریم اقتصاد ملی کشور، گفت: همه انتظار دارند از ظرفیت کشور برای خنثی و کم کردن آثار تحریمی استفاده کنیم که یکی از اقدامها در قالب همین تفاهمنامه به اجرا درمیآید که نمادی از برخورداری کشور از ظرفیت داخلی است.
ارسال دیدگاه