شهردار ارومیه:

ارومیه برای ۲۰۲۰ آماده می شود

ارومیه (پانا) - شهردار ارومیه گفت: ارومیه ۲۰۲۰ طرحی است که در آن این شهر را به شهر گردشگری بین المللی تبدیل و کوشیده خواهد شد تا صنعت توریسم در این شهر تقویت و با هدفگذاری های لازم و ضروری به افق ترسیم شده رسانده شود.

کد مطلب: ۸۶۱۷۳۳
لینک کوتاه کپی شد
ارومیه برای 2020 آماده می شود

محمد حضرت پور با بیان اینکه ارومیه شهری است گردشگر و جاذبه های فراوان چون اماکن تاریخی، طبیعی و تفریحی که بستر بسیار مناسبی برای گسترش صنعت گردشگری و توریسم دارد، اظهار کرد: ارومیه و آذربایجان غربی توانایی این را دارند، تا با استفاده از ظرفیت های موجود و با حضور سرمایه گذاری فعالان بخش گردشگری و همچنین تبلیغ و اطلاع رسانی توانمندی های شهر و استان را به قطب گردشگری کشور تبدیل کند ، چرا که همسایگی با سه کشور و مجاورت با پنج کشور این امکان را برای جذب گردشگران خارجی فراهم می آورد.

وی گفت: مدیریت شهری ارومیه ۲۰۲۰ را به عنوان شهری ایده آل برای گردشگری مطرح کرده که اقدامات لازم برای تحقق آن چون توسعه زیرساخت ها در حال انجام است.

شهردار ارومیه گفت: ارومیه ۲۰۲۰ طرحی است که در آن این شهر را به شهر گردشگری بین المللی تبدیل و کوشیده خواهد شد تا صنعت توریسم در این شهر تقویت و با هدفگذاری های لازم و ضروری به افق ترسیم شده رسانده شود.

حضرت پور ادامه داد: سرمایه گذاری یکی از منابع مهم و اساسی جهت کسب درامدهای پایدار برای شهر ارومیه است که شهرداری ارومیه جهت توسعه و آبادانی شهر و جذب گردشگر به سمت جذب سرمایه گذار و درآمد پایدار حرکت کرده است و در این خصوص پروژه های سرمایه گذاری متعددی در شهر ارومیه در حال اجراست .

به گفته وی در حال حاضر پروژه سرمایه گذاری چون مجتمع تجاری و خدمتی اوریاد، اسپیرو، رزت(ستادیوم) ، پل های عابر پیاده، سالن های ورزشی چند منظوره، سیستم جامع حمل و نقل و بار مسافر، نوسازی مجتمع ۵۰۰ دستگاه، کارخانه تولید انرژی از پسماندهای شهری و کمربندی دوم شهر ارومیه در دست اجراست.

حضرت پور در ادامه با اشاره به طرح افق ۱۴۰۴ افزود: طرح افق ۱۴۰۴ شهر ارومیه یعنی شهری سبز، سالم، فرهنگی، مجهز به فناوری اطلاعات، حمل نقل ریلی و برخورداری شهروندان از اقتصاد د پویا از سال ۹۱ کلید خورد و تاکنون ۵۰ درصد از افق۱۴۰۴ شهر ارومیه تحقق یافته است.

وی افزود: در تحقق یکی از محورهای افق ۱۴۰۴ یعنی شهر سالم، رینگ میانی شهر ارومیه با ۱۷ تقاطع غیر همسطح وارد فاز اجرایی شد و در حال حاضر از ۱۷ تقاطع غیر همسطح فقط تقاطع غیر همسطح آذربایجان که درست اجرا باقی مانده است.

به گفته حضرت پور با ساخت این رینگ زمان رسیدن شهروندان از مبدا به مقصد از ۴۰ دقیقه به ۱۵ دقیقه رسیده است و این مهم منجر به کاهش ترافیک و در نتیجه کاهش بار آلودگی هوای شهر ارومیه شده است.

شهردار ارومیه یادآور شد: رینگ کمربندی دوم به طول ۲۹ کیلومتر برای رسیدن به شهر سالم درحال اجراست.

وی با اشاره به گسترش فضای سبز در شهر ارومیه تصریح کرد: از سال ۹۱ تاکنون در جهت برخورداری شهروندان از فضای سالم و پاک ۳۰۰ هکتار فضای سبز در سطح شهر ارومیه ایجاد شده است .

شهردار ارومیه اظهار کرد: برای رسیدن به اقتصاد شهری و از آنجایی که ۳۰ درصد جمعیت ارومیه از کشاورزی ارتزاق می کنند، توسعه محصولات کشاورزی در اولویت ها قرار گرفت، به طوریکه میزان صادرات محصولات کشاورزی از ۵۰ هزار تن در سال ۹۱ به ۵۰۰ هزار تن در سال ۹۶ رسید.

وی گفت: در راستای تحقق افق ۱۴۰۴ و برخورداری شهروندان از حمل و نقل ریلی، اجرای پروژه تراموا در دستور کار قرار گرفت و این پروژه بدلیل مشکلات مالی و ارزی در راه اندازی با موانعی مواجه شد که با تثبیت نرخ ارز این مهم تحقق می یابد .

حضرت پور یادآور شد: از لحاظ نگاه فرهنگی و تحقق افق ۱۴۰۴ یعنی شهر فرهنگی؛ همگرایی در بین ادیان و مذاهب مختلف موجود در شهر ارومیه تقویت یافته و برای رسیدن به این نگاه ۱۵ فرهنگسرا در مناطقی که با چالش های فرهنگی مواجه بودند راه اندازی شد .

شهردار ارومیه با اشاره به اجرای پروژه های شاخص اجرایی در شهر ارومیه ، خاطرنشان کرد: ساخت تقاطع غیر همسطح آذربایجان، اغاز اجرای کمربندی دوم شهر ارومیه، راه اندازی شهربازی مدرن، راه اندازی ترموای شهری ، پروژه ساخت یادمان شهید باکری و اجرای پروژه فیبر نوری از جمله پروژه های شاخص در دست ساخت در شهر ارومیه است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار