مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل خبر داد:
طراحی و راهاندازی ۸۰ اپلیکیشن توسط جوانان اردبیلی
اردبیل (پانا) - مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل گفت: بالغ بر ۸۰ اپلیکیشن توسط جوانان اردبیلی در حوزههای مختلف طراحی و راهاندازی شده است.

بهروز رزمی در مراسم رونمایی از دو اپلیکیشن صنعتی و تولیدی که در سالن جلسات ادارهکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: یکی از نقایصی که در حوزه فنآوری ارتباطات با آن مواجه هستیم، مترادف دانستن شرح وظایف و مسؤولیتهای مجموعه ارتباطات و فناوری با مخابرات بوده در شرایطی که با ایجاد ساختارهای جدید دستورالعمل و فعالیتهای مختلفی برای این دو مجموعه درنظر گرفته شده است .
وی افزود : برخی از صاحبنظران دیدگاه مشترکی در خصوص عدم متولی بودن ادارهکل ارتباطات و فنآوری اطلاعات در ایجاد اشتغال مستقیم دارند و بر این اعتقاد هستند که ایجاد اشتغال توسط این مجموعه به صورت انجام فعالیتهای زیرساختی و فراهم آوردن شرایط اولیه مورد نیاز برای راهاندازی کسب و کارهای مختلف است، برای مثال چنانچه خدمات اینترنتی در روستاها و بخشهای مختلف کشور گسترانده میشود، فعالیتهای حاصل از این بستر به صورت غیرمستقیم مولد کار خواهد بود .
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تصریح کرد : با وجود این تعابیر، در استان اردبیل علاوه بر اینکه در فراهم آوردن زیرساختهای فنآوری ارتباطات با هدف ایجاد اشتغال گامهای ارزندهای برداشته شده بلکه در کارآفرینی به صورت مستقیم نیز ورودی جدی و همهجانبهای را شاهد هستیم به طوری که از این استان به عنوان یکی از استانهای معین شمال کشور در ایجاد اشتغال در حوزه فنآوری اطلاعات نام برده میشود .
رزمی یادآور شد: تنها هدف ما در حوزه ارتباطات ایجاد کارآفرینی نبوده بلکه هر اقدامی که منجر به بالابردن توانایی جوانان برای کسب ثروت بیشتر و اشتغال مناسب با بهرهگیری از فناوریهای نوین ارتباطی باشد، مد نظر خواهد بود .
وی با اشاره به اینکه در سالهای اخیر توسط جوانان اردبیلی بالغ بر ۸۰ اپلیکیشن تولید شده است، گفت: این میزان به مراتب بالاتر از آمار اعلام شده بوده و تنها اپلیکیشنهایی که قادر به رصد کردن آن بودیم، در این گزارش اعلام گردیده است .
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان اظهار داشت: طبق پایشی که در حوزه صنعت و معدن انجام یافت، با هدف پیوند فناوری اطلاعات و ارتباطات با این حوزه، برنامههای پیشنهادی مناسبی ارائه شد و در این راستا اولین اپلیکیشن صنعتی استان با نام «کالای ایرانی» با رصد کالاهای صنعتی استان و اپلیکیشن «سنبل » با هدف توجه به رونق فروش محصولات کشاورزی طراحی و عرضه گردید .
ارسال دیدگاه