342 هزار دانش آموز لرستانی سال تحصیلی جدید را آغاز کردند
خرم آباد ( پانا ) - 342 هزار دانش آموز لرستانی با نواخته شدن زنگ دبیرستان امیر کبیر ناحیه یک خرم آباد سال تحصیلی را آغاز کردند.
رضا زینی وند مقدم در آیین بازگشایی مدارس بابیان اینکه مهر مبدأ اندیشه ورزی و دانایی است گفت: هرساله مهر آغاز این حقیقت است و عیار و ارزش انسان به دانایی، اندیشیدن و آگاهی است .
وی افزود: همچنین اساس خلقت پویا و جاودانه ملتها در مهر بنا گذاشته میشود وبرترین سلاح تغییرو تحول انسانها، جوامع و جهان قلم، اندیشه و دانایی است.
وی اظهار داشت: مهر سال ۹۷ با حضور ۳۴۲هزار دانشآموز، ۲۵هزار نفر کادر آموزشی و سه هزار نفر کادر اداری استان در قالب چهارهزارو ۵۶۱مدرسه و ۱۶هزار و ۵۲۰کلاس درس آغاز میشود.
مدیرکل آموزشوپرورش لرستان با اشاره به کاستیهای نظام آموزشی گذشته عنوان کرد: محور و اتکای این نظام بر محفوظات بوده و حاصل این نظام مسائل و مشکلاتی است که امروزه در جامعه شاهد آن هستیم که بیکاری ازجمله این مشکلات است و به دلیل عدم مهارتآموزی و مدرکگرایی شاهد این معضل اساسی می باشیم.
وی بیان کرد: بخش عمدهای از مسائل و مشکلات اقتصادی و اجتماعی کشور نتیجه سیکل معیوب نظام آموزشی گذشته است بنابراین یکی از دغدغههای اصلی مقام معظم رهبری، مسئولان نظام و صاحبنظران تغییر و تحول در آموزشوپرورش بود .
وی گفت:در همین راستا استارت سند تحول بنیادین در نظام آموزشوپرورش زده شد که مبتنی بر چشمانداز ۲۰ساله کشور و نقشه جامع علمی کشور است که این سند تدوین، تصویب و امروز در حال اجرا است.
زینی وند مقدم با اشاره به مهمترین نکات سند تحول بنیادین تصریح کرد: این سند مهمترین سند بالادستی تعلیم و تربیت است و یکی از رویکردهای این سند با توجه به ساحتهای ششگانهای که اهداف عالیه تعلیم و تربیت در آن تدوینشده است با پنج زیر نظام و ۱۳۱راهکار عملی بهترین راهگشای نظام آموزشی کشور است.
وی مهمترین محورهای سند تحول بنیادین نظام آموزش را مدرسه محوری، مشارکتپذیری و تمرکززدایی دانست و خاطرنشان کرد: رویکرد نظام تعلیم و تربیت یک رویکرد فرهنگی و تربیتی است که در حال اجرا است که از مهمترین شاخصهای این سند مهارت محوری و سیاستهای آن آموزش هدفمند است که میتواند زیرساختهای اجتماعی، فرهنگی کشور را تدوین و آیندهای روشن برای جوانان و نوجوانان ایجاد کند.
مدیرکل آموزشوپرورش لرستان گفت: در سند تحول بنیادین و برنامه ششم توسعه کشور که یکی از میان برنامههای نظام جمهوری اسلامی است آموزشوپرورش به سمت مهارت محوری میرود بر همین اساس تا سال ۱۴۰۰باید ۵۰درصد نظام آموزشی به سمت مهارت محوری حرکت کند که سبب تحول در برنامهها، محتوا و تحول در نحوه مدیریت آموزشوپرورش خواهد شد.
ارسال دیدگاه