معاونت سوادآموزی خراسان رضوی:

سوادآموزان در کنار آموزش باید مهارت ها را بیاموزند

مشهد (پانا)‌ - گردهمایی روسای ادارات سوادآموزی استان خراسان رضوی با هدف گرامی داشت روز جهانی سوادآموزی و تبیین برنامه‌های سالانه معاونت سواد آموزی استان در محل اردوگاه شهید رجایی باغرود برگزار شد.

کد مطلب: ۸۵۳۰۵۲
لینک کوتاه کپی شد
سوادآموزان در کنار آموزش باید مهارت ها را بیاموزند

در این کارگاه آموزشی که با حضور معاونت سواد آموزی استان و روسای ادارت آموزش و پرورش قطب شهید شوشتری برگزار شد، شش کارگروه سواد، انتقال و تحکیم، کارگروه شورای پشتیانی، کارگروه تبلیغ، ترویج و مستند سازی، کارگروه مراکز یادگیری، کارگروه سامانه و کارگروه بهبود کیفیت و سنجش تشکیل شد و مباحث تخصصی مورد نیاز در این کارگروه‌ها عنوان شد و مقرر گردید که رییس هر کارگروه، خروجی مباحث نظرات مطرح شده را در پایان برنامه عنوان کنند.

مصطفی اسدی با عرض خیر مقدم به حاضرین در جلسه و تسلیت فرا رسیدن ماه محرم، در قالب کارگاه راهبردها و برنامه های سوادآموزی استان در سال تحصیلی پیش رو، گفت، در حال حاضر در خراسان رضوی بیش از ۹۸ درصد مردم جامعه با سواد هستند و این امر با سختی ها و مشکلات فراوان به دست آمد.

هر کسی به سبب فقر به سمت تحصیل حرکت نمی‌کرد کمک کردیم تا این موضوع مرتفع شود و آموزش‌های لازم به آنها ارائه شد.

ما باید مراقب افراد بیسواد زیر ۱۰ سال و بیسوادان ۱۰ الی ۱۹ سال باشیم تا در این دو گروه سنی آمار بیسوادی به حداقل برسد.

وی افزود: با پیش بینی‌های انجام شده درصد باسوادی در سال۹۷ باید به ۹۷ونیم درصد برسد که با این احتساب تعداد افراد بیسواد استان کمتر از ۱۰۰ هزار نفر خواهد رسید.

معاونت سوادآموزی استان ادامه داد: تلاش کنید جذب بیسوادان شهرستان‌ها و مناطق تاپایان شهریور به مرز ۱۰۰ درصدی برسد.

شورای پشتیبانی استان خراسان رضوی رتبه اول کشور را از آن خود کرده است که جای خرسندی و تقدیر بسیار دارد.

استان خراسان رضوی با۷۷ مرکز یاددهی، یادگیری مقام اول کشور را دارد که در سال ۹۷ باید به ۱۰۰ مرکز برسد و باید تلاش شود، آموزش مهارت‌ها در کنار سواد آموزی مورد اهتمام جدی قرار گیرد.

گفتنی این کارگاه یک روزه در دو بخش به صورت کارگاهی و آموزش‌های تخصصی برگزار شد.

معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش نیشابور نیز در این جلسه با تقدیر از حمایت‌های معاونت سوادآموزی استان و تلاش‌های نهضت سوادآموزی نیشابور، گفت: ما در نیشابور ۱۶ مرکز یادهی داریم و در چند روز اخیر نیز ۱۵۰ نفر از مدرسان، دوره‌های تخصصی را سپری کرده‌اند.

حسین مهرآبادی افزود: سواد فقط خواندن و نوشتن نیست بلکه سوادآموزان باید در دوره‌های یادگیری با مجموعه کامل آموزشی ، مهارتی و سبک زندگی آشنا شوند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار