پیام وزیر آموزش‌و‌پرورش به مناسبت روز جهانی سواد‌آموزی در همایش ملی تبریز قرائت شد

تبریز(پانا) - قائم مقام وزیر در امور بین الملل و رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور در قرائت پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت روز جهانی سوادآموزی گفت: درصد باسوادی در ایران از ۴۸درصد در سال ۱۳۵۵ به ۸۷ درصد در سال ۱۳۹۶ رسیده است.

کد مطلب: ۸۵۲۱۱۱
لینک کوتاه کپی شد
پیام وزیر آموزش‌و‌پرورش به مناسبت روز جهانی سواد‌آموزی در همایش ملی تبریز قرائت شد

همایش ملی سوادآموزی با عنوان" سوادآموزی و توسعه مهارت ها" به مناسبت پنجاه و دومین سالروز جهانی سوادآموزی با حضور مسئولین کشوری و مدیران کل آموزش و پرورش استان های کشور امروز شنبه ۱۷ شهریور ماه در تبریز برگزار شد.

در این همایش پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت روز جهانی سوادآموزی توسط غلامرضا کریمی، قائم مقام وزیر در امور بین الملل و رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور قرائت شد.

متن پیام سیدمحمدبطحایی به شرح زیر است:

«بسم‌الله الرحمن الرحیم

سوادآموزی یکی از مؤلفه‌های اساسی تعالی‌بخش ادیان آسمانی بویژه دین مبین اسلام و آغازی بر حرکت انسان‌ها در جهت بهبود زندگی و حقی از حقوق اولیه‏ی بشر است که موجب کاهش فقر، مرگ و میر و توسعه پایدار می‌شود.

روز جهانی سوادآموزی، نماد اراده تمامی کشورها در مقابله و مبارزه با جهل و نادانی و آگاه‌سازی آحاد مردم نسبت به راه‌های رشد و بالندگی و حفظ و حراست از کرامت انسانی است. نام‌گذاری این روز در سال ۲۰۱۸ با عنوان "سوادآموزی و توسعه مهارت‏‌ها"، نشانگر توجه و تأکید بر ضرورت مهارت‌آموزی در کنار سواد خواندن و نوشتن و در نتیجه توانمندسازی مردم برای ورود به عرصه‏ی تلاش، تولید، استقلال و زندگی با عزت است.

خدای بزرگ را شاکریم که در نتیجه تلاش شبانه‌روزی همکاران ارجمندم در سازمان نهضت سوادآموزی، آموزش‌دهنده‌ها و نیز دستگاه‌‏های مشارکت‌کننده در این امر مهم، در لبیک‌گویی به فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (رحمه‌الله علیه) و تأکیدهای رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) و حمایت‌‏های دولت تدبیر و امید، موفقیت‌‏های بزرگی به دست آورده‌ایم.

از دستاوردهای مهم این حرکت بزرگ، افزایش درصد باسوادی از ۴۸درصد در سال ۱۳۵۵ به بالغ بر ۸۷درصد در سال ۱۳۹۶ و ورود آموز‏ش مهارت‌های رایانه‌ای به چرخه سوادآموزی کشور، تنوع‌بخشی به شیوه‌‏های سوادآموزی از جمله آموزش از طریق تبلت و تلویزیون، ایجاد و توسعه مراکز یادگیری محلی با هدف ترویج آموزش‏‌های مهارتی و حقوق شهروندی و آموزش اتباع خارجی است و امیدوارم که این توفیقات ارزشمند همچنان تداوم داشته باشد.

ضمن آرزوی توفیق، از تلاش‌های صادقانه همکاران گرانقدرم در صف و ستاد و دستگاه‌‏های مشارکت‌کننده در این فعالیت، قدردانی و تشکر می‌نمایم.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار