شناسایی سه هزار و 430 نقطه حادثه خیز در محورهای مواصلاتی کشور
تهران (پانا) - مدیرکل پیشگیریهای وضعی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با اشاره به وجود سه هزارو 430 نقطه حادثه خیز در محورهای مواصلاتی کشور گفت سامانه اعلام نقاط حادثهخیز به منظور پیشگیری از سوانح جادهای از خردادماه امسال راهاندازی شده است.
به گزارش معاونت اجتماعی وپیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، علیرضا ساوری افزود: رانندگان میتوانند با مراجعه به این سامانه، بهصورت رایگان اپلیکیشن (همپا) را روی تلفنهای همراه خود(سیستم عامل اندروید و ios) نصب و نقاط حادثهخیز جادههای کشور را شناسایی کنند.
وی ادامه داد: براساس این سامانه دارندگان خودرو یا کسانی که این اپلیکیشن را نصب میکنند، ۸۰۰ مترمانده به نقاط حادثهخیز هشدار لازم را به صورت صوتی دریافت میکنند. همچنین بر اساس این سامانه دوربینهای کنترل سرعت در نقاط حادثهخیز بهروزرسانی شده و نسبت به ثبت به موقع تخلفات و ارسال پیامک برای رانندگان متخلف اقدام میشود.
ساوری گفت: امیدواریم رانندگان با این اطلاعرسانی و آگاهسازی برای رعایت بیشتر اصول و قواعد رانندگی به ویژه در نقاط حادثه خیز، از دقت و عملکرد مطلوبتری برخوردار شده است تا شاهد تصادفات جادهای کمتری باشیم.
وی درباره تعداد نقاط حادثهخیز جادههای کشور اعلام کرد: در ۵ سال گذشته ابتدا ۴ هزار و ۱۶۰ نقطه حادثهخیز داشتیم لیکن اقدامات و فعالیتهای صورتگرفته از سوی دستگاههای ذیربط اکنون این نقاط به ۳ هزار و ۴۳۰ نقطه حادثهخیز در کشور تقلیل یافته است.
مدیرکل پیشگیریهای وضعی قوه قضاییه افزود: از این تعداد، ۱۵۸۰۵ نقطه به عنوان نقاط اولویتی تعیین شده است و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با هماهنگی و همکاری سایر دستگاهها نیز بر روی رفع موانع و نارساییهای مرتبط با این نقاط متمرکز شده است.
ساوری ادامه داد: تلاش میکنیم سه دسته اقدام را در نقاط حادثهخیز اولویتدار در ۳۱ استان کشور پیگیری کنیم.
ارسال دیدگاه