معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه
قوه قضاییه مشکلات حقوقی - قضایی صنایع کوچک تعطیل شده را پیگیری میکند
تهران (پانا) - معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت این قوه در راستای تحقق اهدف اقتصاد مقاومتی، مشکلات حقوقی قضایی صنایع کوچک تعطیل شده را پیگیری میکند.
به گزارش واحد اطلاعرسانی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، محمدباقر الفت در مراسم امضای تفاهمنامه با سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی در محل این معاونت افزود: با توجه به مصوبه ستاد مرکزی اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه و با هدف جلوگیری از تعطیلی و بیکار شدن کارگران بخش صنعت، در هر استان دست کم ٥ و حداکثر ١٥ واحدی که به دلیل مشکلات حقوقی و قضایی تعطیل شدهاند، شناسایی و پس از بررسی و رفع مشکلات به چرخه تولید باز میگردند.
الفت، با بیان اینکه قوه قضاییه مکلف به رفع این مشکلات است، اظهار کرد: با روسای کل دادگستریها هم مکاتبه شد تا واحدهای استان مربوطه را شناسایی و به ما معرفی کنند تا هر چه سریعتر به مشکلات آنان رسیدگی شود.
وی ادامه داد: محدودیتها و ممنوعیتهای قانونی، گاهی موانعی برای صنایع ایجاد میکند که امروز قوه قضاییه تصمیم گرفته است این موانع را با بهرهگیری از تفاسیر قانونی در وضعیت فوقالعاده امروز کشور بردارد و بر آن است تا ١٥٠ واحد تعطیل شده را تا پایان سال ٩٧ به چرخه تولید بازگرداند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با اشاره به اینکه در مراجعه صاحبان حرف و صنایع طوری برخورد شود که احساس ناامیدی نکنند، گفت: ما پناهگاه و ملجا آن افرادی هستیم که سرمایه خود را پای کار آوردند و اگر کسی بخواهد احساس ناامیدی را در جامعه تزریق کند بزرگترین خیانت را در حق کشور کرده است.
الفت تصریح کرد: با توجه به شرایط حاکم بر کشور باید به کمک صنایع کوچک رفته و مشکلات حقوقی قضایی آنها که احتمالا ناشی از پروندههای متشکل در قوه قضاییه است رفع و از منظر اقتصاد مقاومتی موضوع را پیگیری کنیم.
وی با اشاره به جنگ روانی دشمنان در این موقعیت اظهار کرد: خوشبختانه جنگ روانی جدی صورت گرفته موجب تخریب روحیه مدیران ما نشده است.
الفت اضافه کرد: موقعیت ایجادشده و جنگ روانی وضع اقتصادی کشور را دچار ابهام کرده و تبلیغات مسموم دشمن افکار عمومی را به سمت ناامیدی هدایت میکند که باید افکار آسیب دیده را سمزدایی کنیم.
معاون قوه قضاییه خاطرنشان کرد: در آن قسمت از فضای موجود و حاکم برکشور که ناشی از جنگ روانی است، نباید دچار خودباختگی شویم؛ چنانچه خود را نبازیم و روحیه خود را حفظ کنیم، شک ندارم نیروهای مبدع، خلاق، مبتکر و مدبر در همه مجموعهها هستند و این افراد میتوانند کشور را نجات دهند.
وی با یادآوری دوران جنگ تحمیلی گفت: در هشت سال جنگ هر وقت روحیه را میباختیم خاکریز فرو میریخت؛ لذا ظرفیتهای عالی در کشور از حیث مدیریت، تجهیزات و امکانات اولیه فراهم است و باید با همافزایی به فعالان اقتصادی کشور اطمینان خاطر دهیم.
ارسال دیدگاه