رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی: 6 هزار میلیارد تومانی برای ماشین‌آلات کشاورزی سرمایه‌گذاری شده است

تهران (پانا) - رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه برگزاری نمایشگاه ماشین‌آلات کشاورزی و حمایت از آن  جزء اولویت‌های وزارت جهاد کشاورزی است، می‌گوید تمامی تولیدکنندگان کشور می‌توانند بدون محدودیت کالاهای خود را با تسهیلات بانکی به فروش برسانند.

کد مطلب: ۸۴۶۴۶۷
لینک کوتاه کپی شد
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی: 6 هزار میلیارد تومانی  برای ماشین‌آلات کشاورزی سرمایه‌گذاری شده است

کامبیز عباسی در آئین رونمایی از پوستر دومین نمایشگاه بین‌المللی کشاورزی تهران اتماک-آی فارم گفت: برگزاری نمایشگاه ماشین‌آلات کشاورزی و حمایت از آن جزء اولویت‌های وزارت جهاد کشاورزی است. مکانیزاسیون و ماشین یه مولفه بسیار اثرگذار در تولید و پایداری تولید و کاهش تقاضای آب است.
وی افزود: برگزاری نمایشگاه‌ها منجر می‌شود که فرآیند توسعه صنعتی و توسعه مکانیزاسیون تسریع شود.
عباسی می‌گوید: در کنار برگزاری این نمایشگاه یک روز به عنوان روز مزرعه در نظر گرفته شده است. محوریت برنامه‌ها در این روز به کارگیری ماشین‌های نوین و انجام عملیات توسط ماشین‌های کشاروزی نوین است تا کشاورزان بتوانند با نحوه عملکرد این ماشین‌ها آشنا شوند.
خوشبختانه در این نمایشگاه از شرکت‌های خارجی نظیر ایتالیا، آلمان و ... نیز دعوت به عمل آمده است و امیدواریم که تحریم‌ها تاثیری بر روی حضور این شرکت‌ها در نمایشگاه نداشته باشد.
عباسی اظهار کرد: این نمایشگاه‌ها جایی برای عرضه کالاهای داخلی است که در راستای اقتصاد مقاومتی می‌بایست به این خود‌باوری برسیم.خوشبختانه در بخش ماشین‌آلات کشاورزی یک خود اتکایی ۹۵ درصدی صورت پذیرفته است و ما عموما در ماشین‌هایی نظیر ماشین‌های زراعتی، باغبانی و دام و طیور نیازمند تامین از مبادی واردات هستیم که امیدواریم دولت تدبیری اندیشیده و برای سرمایه‌گذاری در این بخش تسهیلاتی را در نظر بگیرد.
وی ادامه داد: برای حضور شرکت‌های خارجی؛ منابع زیادی را مانند امکان خرید ماشین‌آلات کشاورزی در کشور تامین کردیم و طی ۵ سال گذشته نزدیک به ۶ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در این زمینه اتفاق افتاده است، در نتیجه یک امنیت خاطری در بازار ماشین‌آلات کشاروزی در کشور به وجود آمده است که باعث ترغیب شرکت‌های خارجی می‌شود.
عباسی افزود: تمامی تولید‌کنندگان کشور می‌توانند بدون محدودیت، کالای خود را با تسهیلات بانکی به فروش برسانند، ۸۰ درصد قیمت کالاهایشان توسط دولت تسهیلات بانکی با کارمزد ۱۵درصد داده می‌شود. همچنین کشاورزان می‌توانند با مراجعه به بانک‌های کشاروزی از تولیدات این کارخانجات و تولیدکنندگان بدون محدودیت خرید کنند.
وی همچنین تصریح کرد: در حوزه مکانیزاسیون زمین‌های کشاروزی آمارها مختلف است. به طور مثال در حوزه مکانیزاسیون برنج کشور؛ اوایل دولت ۱۰ تا ۱۲ درصد زمین‌ها مکانیزه بود و الان این رقم به ۷۰ تا ۷۵درصد رسیده است. در حوزه محصولات صنعتی مانند کلزا، دانه‌های روغنی و سیب‌زمینی مکانیزاسیون بیش از ۹۰ درصد رشد داشته است. در محصولات غلات؛ نفوذ مکانیزاسیون حدود ۸۰ درصد است ولی در حوزه باغبانی این رقم حدود ۲۰ درصد است که به دنبال توسعه بیشتر آن هستیم.
وی عنوان کرد: با هماهنگی که با مسئولان نمایشگاه شده است امکان برگزاری میزگردهایی تخصصی و پرسش و پاسخ در حوزه صنعت ماشین‌های کشاورزی مهیا است تا بتوانیم جلسه‌هایی با افراد متخصص این حوزه و کشاورزان داشته باشیم.
گفتنی است دومین نمایشگاه بین‌المللی کشاورزی اتماک - آی فارم در تاریخ ۲۱ تا ۲۴ شهریور سال جاری در محل نمایشگاه شهر آفتاب برگزار می‌شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار