راه اندازی سایت اینترنتی جدید و چشم انداز توسعه فعالیت پژوهش های کاربردی برون مرزی
تهران (پانا) - سایت اینترنتی جدید واحد پژوهش های کاربردی برون مرزی به آدرس arc.irib.ir و مشتمل بر بخش های تخصصی پژوهشی راه انداری شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت برون مرزی رسانه ملی، احمد کاظمی مدیر پژوهش های کاربردی برون مرزی با اعلام این خبر گفت: سایت جدید شامل آیتم های متعدد از جمله عناوین و چکیده تحقیقات، افکارسنجی، پژوهش های خبری ، پژوهشنامه رسانه بین الملل، کتاب، متون برنامه ای، از نگاه پژوهشی، از نگاه دیگر اندیشکده ها، فراخوان های پژوهشی، نشست های تخصصی، نظرسنجی اینترنتی و ... است.
مدیر پژوهش های کاربردی برون مرزی با اشاره به طراحی سایت قبلی در سال ۱۳۹۳ افزود : با توجه به توسعه فعالیت ها و ماموریت های واحد پژوهش های کاربردی، و به منظور تقویت ارتباط با مراکز دانشگاهی و جذب بیشتر همکاری پژوهشگران برجسته از سراسر کشور، بازطراحی سایت ضروری بود.
کاظمی تاکید کرد : پژوهشِ معاونت برون مرزی این افتخار را دارد که با حذف فاصله پژوهش و تولید برنامه، مستقیماً به تهیه متون برنامه ای چند رسانه ای از پژوهش های انجام یافته و ارسال آنها به سامانه برون مرزی جهت برنامه سازی رادیوها و شبکه های برون مرزی بپردازد.
وی ادامه داد : متون مذکور به منظور بهره برداری سایر مراکز علمی و دیگر پژوهشگران، در سایت جدید و در بخش های «از نگاه پژوهشی» و «متون برنامه ای» بارگذاری می شوند.
مدیر پژوهش های کاربردی به ادامه انتشار «پژوهشنامه رسانه بین الملل» اشاره کرد و افزود: در راستای تقویت تولید محتوا در عرصه مطالعات بین المللی با رویکرد رسانه ای، علاوه بر چکیده های تحقیقات و نشست های تخصصی ، تمام مقالات علمی و پژوهشی «پژوهشنامه رسانه بین الملل» نیز در بخش مربوط در سایت جدید اینترنتی بارگذاری می شود.
کاظمی با تاکید بر نقش سایت اینترنتی در جذب همکاری پژوهشگران نخبه در عرصه های مورد نیاز رسانه برون مرزی به ویژه در زمینه های ارتباطات، روابط بین الملل و حقوق بین الملل درسال های اخیر، ابراز امیدواری کرد در آینده با توجه زیرساخت مناسب سایت جدید و بخش های کاربردی آن ، این روند هرچه بیشتر تقویت شود.
وی با تاکید بر اینکه رسانه برون مرزی، رسانه ای پژوهش مدار است، به بند ۵-۲ در پیوست حکم ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به ریاست رسانه ملی مبنی بر توسعه تحقیقات و فعالیت های پژوهشی در معاونت برون مرزی اشاره و اضافه کرد: فعالیت های پژوهشی علیرغم عدم افزایش نیرو و بودجه، در سال های اخیر، توسعه پیدا کرده است اما با توجه به گستردگی نیازهای پژوهشی شبکه های متعدد رادیویی و تلویزیونی برون مرزی، تحقق کامل بند ۵-۲ ، نیاز به تغییرات ساختاری دارد که مطالعات لازم انجام و پیشنهادات آن ارایه شده است.
ارسال دیدگاه