تولید یکصد و بیست تن بوقلمون آماده کشتار در تربت جام
خبرگزاری پانا: معاون فنی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان تربت جام از تولید یکصد و بیست تن بوقلمون آماده کشتار در سال ۹۱ و در شهرستان تربت جام خبر داد.
به گزارش خبرگزاری پانا، "متقی مقدم" گفت: در سال ۱۳۹۱ واحد پرورش بوقلمون گوشتی شهرستان تربت جام اقدام به جوجه ریزی ۶۰۰۰ قطعه نموده که این امر منجر به تولید یکصد و بیست تن بوقلمون آماده کشتار در این شهرستان شده است.
متقی مقدم از جمله فواید این فرآورده گوشتی مهم را داشت پروتئین بالا، داشتن حداقل چربی اشباع، کمترین سطح کلسترول و فقدان چربی میان بافتی در مقایسه با گوشت قرمز عنوان و یکی از ویژگیهای منحصر به فرد این گوشت نسبت به سایر گوشت های سفید را ویتامین آ و نقش مهم آن در تقویت سیستم ایمنی بدن به ویژه در فصل سرما، دانسته که مصرف آن به کودکان و سالمندان بسیار توصیه می شود.
ارسال دیدگاه