تولید یکصد و بیست تن بوقلمون آماده کشتار در تربت جام

خبرگزاری پانا: معاون فنی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان تربت جام از تولید یکصد و بیست تن بوقلمون آماده کشتار در سال 91 و در شهرستان تربت جام خبر داد.

کد مطلب: ۸۴۵۰۰
لینک کوتاه کپی شد

به گزارش خبرگزاری پانا، "متقی مقدم" گفت: در سال ۱۳۹۱ واحد پرورش بوقلمون گوشتی شهرستان تربت جام اقدام به جوجه ریزی ۶۰۰۰ قطعه نموده که این امر منجر به تولید یکصد و بیست تن بوقلمون آماده کشتار در این شهرستان شده است.

متقی مقدم از جمله فواید این فرآورده گوشتی مهم را داشت پروتئین بالا، داشتن حداقل چربی اشباع، کمترین سطح کلسترول و فقدان چربی میان بافتی در مقایسه با گوشت قرمز عنوان و یکی از ویژگیهای منحصر به فرد این گوشت نسبت به سایر گوشت های سفید را ویتامین آ و نقش مهم آن در تقویت سیستم ایمنی بدن به ویژه در فصل سرما، دانسته که مصرف آن به کودکان و سالمندان بسیار توصیه می شود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار