تلاش برای بازگرداندن ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل
تهران(پانا)- معاون رئیسجمهوری در امور زنان و خانواده تلاش برای بازگرداندن ۲۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل به چرخه تعلیم و تربیت را از اهداف معاونت امور زنان و خانواده ریاستجمهوری برشمرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، معصومه ابتکار در دیدار با علیم یارمحمدی نماینده مردم زاهدان در مجلس شورای اسلامی و برخی از اعضای شورای شهر زاهدان ضمن اشاره به ویژگی های قابل توجه استان سیستان و بلوچستان گفت: استان سیستان و بلوچستان پشتوانه و ذخیره مهمی برای کشور است و سرمایه اجتماعی، سرمایه های طبیعی و اقتصادی این استان را می توان از ویژگی های منحصر به فرد آن برشمرد.
ابتکار سپس به سفرهای متعدد خود از سال ۷۶ تا کنون به این استان اشاره کرد و با اشاره به راهاندازی مدرسه مهربانی در شیرآباد گفت: یکی از اولویت های معاونت امور زنان و خانواده حمایت از کودکان بازمانده از تحصیل و پیگیری اجرای طرح خودیاری آموزش و پرورش درخصوص تقویت و حمایت از راهاندازی مدارس در مناطق محروم می باشد. از جمله مدرسه مهربانی که با حمایت معاونت امور زنان و خانواده در شهر شیرآباد افتتاح شد و دو مدرسه نیز در ایرانشهر و سرباز افتتاح خواهد شد. همچنین به طور خاص برای جذب کمک های بیشتر برای حمایت از کودکان بازمانده از تحصیل این معاونت جلسات و نشست های متعددی با انجمن خیرین مدرسهساز، سازمان نوسازی مدارس، کمیته امداد و دیگر موسسات و انجمن های خیریه برگزار کرده و حتی تفاهم نامه ای نیز با کمیته امداد به امضاء رسیده است.
وی در ادامه با اشاره به طرح مشترک معاونت امور زنان و خانواده با وزارت کشور در خصوص افتتاح پارک بانوان در استانهای کشور تاکید کرد: اجرای این طرح دنبال میشود و افتتاح پارک بانوان در شهر زاهدان بخش کوچکی از این طرح خواهد بود. همچنین مشکل ورزشگاه بانوان را با وزیر ورزش و جوانان تا مرحله رفع مشکل پیگیری خواهم کرد.
دکتر ابتکار در ادامه به طرحهای متعدد معاونت در استانهای محروم کشور از جمله استان سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: در خصوص توانافزایی زنان چند طرح در حال پیگیری است. یکی از آن ها طرح تابآوری اجتماعی است که دوره اول آن در دولت یازدهم اجرا شده و در حال حاضر اعتبار اجرای دور دوم آن به استانداری ابلاغ شده است تا در مناطق پرآسیب استان اجرا شود.
معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده ادامه داد: از دیگر طرح های معاونت طرح تولیدات سالم کشاورزی برای زنان روستایی است که با همکاری وزارت جهاد کشاورزی در دست انجام است.
وی به طرح توان افزایی زنان در کارآفرینی اشاره کرد و گفت: از آنجا که این طرح به دلیل اعتبارات محدود این معاونت فقط در شهر زاهدان اجرایی می شود، به دنبال جذب همکاری دیگر دستگاهها در دیگر شهرهای استان هستیم. در مرحله اول آن در مرکز استان، دختران فارغالتحصیل در حوزه کارآفرینی و روشهای ایجاد اشتغال آموزش خواهند دید.
وی ادامه داد: همچنین طرح معرفی لباسهای سنتی ایران با همکاری وزارت ارشاد و دیگر دستگاهها در حال اجراست که در مرحله اول در استان البرز به اجرا درآمد و در مرحله بعد در استان همدان اجرایی خواهد شد. آمادگی خود را برای اجرای مرحله سوم در استان سیستان و بلوچستان اعلام می نماییم و با توجه به ویژگی های منحصر به فرد صنایع دستی این استان، به نظر می رسد این طرح قابلیت برگزاری در سطح بین المللی و با همکاری کشورهای حاشیه دریای هند را خواهد داشت.
در ابتدای این دیدار علیم یارمحمدی نماینده مردم شهر زاهدان در مجلس شورای اسلامی و تعدادی از اعضای شورای شهر زاهدان به طرح مشکلات موجود در مرکز استان در حوزه زنان و خانواده پرداختند.
ارسال دیدگاه