سردبیرکارگروه های سی گانه آموزش و پرورش:
بهترین شیوه تربیت زبان هنر است
نیشابور(پانا)- اولین جلسه هماهنگی و تبیین سیاست ها و برنامه های کارگروه هنر آموزش و پرورش نیشابور با حضور اعضای کارگروه و سردبیر کارگروه های ۳۰ گانه آموزش و پرورش نیشابور در محل مرکز آموزشی رفاهی شماره۳فرهنگیان برگزار شد.
محمدعلی سلیمی نسب در این کارگروه گفت: تحقیقاتی که در ایران انجام می شود در گام اول بر موضوعاتی است که هنوز اتفاق نیفتاده است و بخش دوم تحقیقاتی است که در جامعه تبدیل به مساله شده و تحقیقات در راستای راه یابی است.
وی افزود: یکی از راه های میانبر در پژوهش استفاده از پتانسل همکاران است که با پیشنهاد مدیریت آموزش و پرورش، ۵ کمیته و سی کارگروه مشخص شد که هدف آن استفاده از پتانسیل های پنهان و آشکار همکاران جهت بهره گیری در آموزش و پرورش و ایجاد تحول در این نهاد مقدس متناسب با مقررات است.
وی ادامه داد: اعضای کارگروه چون با علاقه و رغبت خود در این کارگروه ها شرکت می کنند می توانند فارغ از محدودیت ها به بحث و تبادل نظر بپردازند، اعضای کارگروه می توانند برون سازمانی باشند و در این راستاپرسش نامه و فرم های مورد نیاز ویژه این کارگروه ها آماده شده است که به هدف کار کمک می کند.
سردبیر کارگروه های سی گانه آموزش و پرورش با تاکید بر نظم در امور و حضور منظم در جلسات کارگروه ها خاطر نشان کرد: اعضای علاقمند به فعالیت در کارگروه ها باید نسبت به این جلسات یک تعهد اخلاقی داشته باشند.
سلیمی نسب اتتخاب نیروهای خلاق، اولویت بندی، تقسیم کار و ایده پردازی، مدیریت زمان و تحلیل افکار و ارائه گزارش را از مقدمات فرایندی کاری کارگروه ها معرفی کرد و گفت: زبان هنر زبان ملایم، عاطفی و تاثیر گذار است و بهترین شیوه تربیت شیوه هنر است و هنر بالاترین رتبه را در مدرسه دارد و جالب است که در کشورهای اروپایی مانند ترکیه معلمان هنر همسطح معلمان ابتدایی و فراتر از بقیه حقوق دریافت می کنند و بیشترین دوره های ضمن خدمت نیز مربوط به معلمان هنر است.
وی توقع از کارگروه هنر را بسیار بالا دانست و افزود: توقع ما از این کارگروه توقعات هنری است و مطمئنیم این گروه می تواند با همفکری و همدلی اتفاقات خوبی را رقم زند.
در این جلسه اعضای کارگروه به بحث و تبادل نظر پرداختند و در پایان مصوبات جلسه جهت ارائه به کمیته ها پردازش شد.
ارسال دیدگاه