اجرای بیمه تکمیلی صیادان جنوب استان برای نخستین بار در کشور
زاهدان(پانا)- مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان گفت:بیمه تکمیلی صیادان جنوب سیستان و بلوچستان پس از پیگیری های اتحادیه صیادان و سازمان شیلات ایران برای نخستین بار در کشور اجرا می شود تا بتوان رضایتمندی این قشر زحمتکش را فراهم کرد.
هدایت الله میرمرادزهی اظهار داشت: ۹۳۰ فروند لنج و هزار و ۴۰۰ فروند قایق صید و صیادی در قالب ۳۴ تعاونی صیادی در حوزه اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان فعالیت دارند.
وی بیان کرد: ۱۱ بندر ماهیگیری و جایگاه تخلیه صید شامل بنادر تیس، کنارک، رمین، زرآباد، پزم، چابهار، بریس، گواتر، جد، تنگ و پسابندر در حوزه شهرستان های چابهار و کنارک برای صید و صیادی فعال هستند.
مدیر کل شیلات سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه هزینه بیمه تکمیلی برای هر صیاد و خانواده اش سالانه ۱۶۰ هزار ریال است، خاطرنشان کرد: سهم صیادان در پرداخت حق بیمه یک پنجم بیمه های تکمیلی دیگر است.
مدیرکل شیلات سیستان و بلوچستان گفت: ۲۴ هزار صیاد در ۱۱ بندر ماهیگیری شهرستان های ساحلی چابهار و کنارک در جنوب استان بیمه تکمیلی درمانی می شوند.
سیستان وبلوچستان به سبب گستردگی منابع آبی دارای ۲ اداره کل شیلات در شمال و جنوب استان است که اداره کل شیلات سیستان مستقر در زابل واقع در شمال استان وظیفه کنترل و حمایت از منابع آبی داخلی و اداره کل شیلات سیستان و بلوچستان مستقر در بندر چابهار واقع در جنوب استان در حوزه آبهای دریای عمان فعال است.
چابهار به عنوان تنها بندر اقیانوسی ایران و سرزمین موج و مرجان واقع در قلب مَکُّرانِ بلوچستان و در فاصله ۶۴۵ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان از سه شهر به نام های چابهار، پلان و نگور، سه بخش مرکزی، دشتیاری و پلان، ۶ دهستان و ۴۳۸ روستا تشکیل شده است.
خبرنگار دانش آموز / مبین جلال کمالی
ارسال دیدگاه