همزمان با هفته ملی مهارت:

جشنواره غذاهای سالم و محلی در نهبندان برگزار شد

نهبندان (پانا) - جشنواره غذاهای سالم و محلی در نهبندان با حضور مسئولین استانی و شهرستانی برگزار شد.

کد مطلب: ۸۴۰۷۰۸
لینک کوتاه کپی شد
جشنواره غذاهای سالم و محلی در نهبندان برگزار شد

مرتضی مالدار تنها رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای نهبندان در حاشیه این مراسم که با حضور امام جمعه، فرماندار و مسئولین شهرستان نهبندان برگزار شد در جمع خبرنگاران گفت: در این جشنواره ۲۴ نفر با تعداد بیش از ۶۰ نمونه غذا شرکت کردند که پس از داوری و جمع بندی امتیازات، نفرات برتر این جشنواره اعلام خواهند شد.

وی با بیان اینکه مسابقه با تاکید بر پخت غذا‌های بومی و سنتی و شیوه‌های پخت برگزار شد، افزود: ملاکهای انتخاب غذای برتر استفاده از مواد غذایی تازه، استفاده از رنگهای طبیعی و سبزیجات بیشتر و استفاده کمتر از روغن و نمک در فرایند پخت است و همچنین سنتی بودن غذا و طعم و مزه و شکل ظاهری غذا نیز دارای اهمیت است.

رئیس مرکز اموزش فنی وحرفه ای نهبندان بیان کرد: این جشنواره با هدف ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سالم و خانگی برگزار شده است.

مالدار تنها تاکید کرد: بسیاری از معضلات امروز جامعه که معمولا بیماری‌هایی را با خود همرا ه دارد به فرهنگ غذایی ما برمی‌گردد و برای اصلاح این شیوه غلط می‌توانیم با تغییر سبک زندگی و زنده کردن فرهنگ متنوع غذاهای بومی سلامتی را به جامعه هدیه کنیم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار