نصب علائم جاده‌ای در گیلان تا پایان سال توسط راهداری نهایی شود

رشت(پانا)-استاندار گیلان با اشاره به اینکه نصب تابلوهای ایمنی و اخباری کاهش تصادفات را به دنبال دارد، گفت: نصب علائم جاده‌ای مطلوب در نقاط مختلف گیلان بویژه مناطق حادثه‌خیز تا پایان سال توسط راهداری و حمل و نقل جاده نهایی شود .

کد مطلب: ۸۳۶۶۰۷
لینک کوتاه کپی شد
نصب علائم جاده‌ای در گیلان تا پایان سال توسط راهداری نهایی شود

دکتر مصطفی سالاری صبح امروز در جلسه کمیسیون ایمنی راه‌های استان با حضور فرمانده پلیس راه کشور با اشاره به اینکه استان گیلان در ایام سال بویژه فصل بهار و تابستان میزبان حجم کثیری از هموطنان است، گفت: استانداردهای جاده‌ای در استان گیلان متناسب با جمعیت استان و مسافران نیست .

وی مردم گیلان را میزبانان خوبی برای هموطنان دانست و گفت: ایمنی راه‌ها و وجود زیرساخت‌های مناسب برای میزبانی بهتر از گردشگران بسیار ضروری است .

نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه آمار تصادفات و تلفات جاده‌ای زیبنده استان گیلان نیست، افزود: با همکاری مجموعه پلیس و تلاش مضاعف دستگاه‌های اجرایی متولی می‌توانیم با آموزش، فرهنگ‌سازی و تخصیص اعتبارهای لازم گام‌های اساسی در جهت ارتقاء خدمات‌رسانی و ایمنی جاده‌ها برداریم .

وی بر ضرورت جدیت بیشتر دستگاه‌های متولی در احداث مراکز خدمات رفاهی کوچک بین راهی تأکید و تصریح کرد: آمادگی داریم با هماهنگی مجموعه پلیس‌ و راهداری در جهت افزایش پاسگاه‌های پلیس راه بویژه در مناطق روستایی به منظور افزایش سطح پوشش جاده‌ای و ایمنی بیشتر گام‌های موثر برداریم .

استاندار گیلان به افزایش تردد خودروها در مناطق ییلاقی استان در ایام تعطیلات اشاره و خاطرنشان کرد: حضور گسترده مردم در این مناطق نیازمند حضور بیشتر مجموعه پلیس و افزایش سطح خدمت‌رسانی به آنان به منظور کاهش تصادفات است .

وی اظهار کرد: با افزایش سامانه‌های نظارتی در نقاط مختلف استان بویژه نقاط حادثه‌خیز می‌توان در کاهش تصادفات جاده‌ای نقش‌آفرینی کرد .

سالاری، گفت: با افزایش زیرساخت‌ها در بخش خدمات‌رسانی به مسافران می‌توان به کاهش تردد خودروهای شخصی پس از افتتاح راه‌آهن قزوین-رشت کمک شایان توجهی کرد .

وی ایجاد شرکت‌های اجاره خودروهای بدون راننده را یکی از راهکارهای کاهش تردد خودروهای شخصی عنوان و خاطرنشان کرد: ایجاد استراحتگاه‌ها و اقامتگاه‌های با کیفیت همراه با تنوع قیمتی یکی دیگر از راهکارهای توسعه گردشگری در کنار حمل و نقل عمومی است .

نماینده عالی دولت در گیلان همچنین پیشنهاد بررسی دقیق تیم کارشناسی مجموعه پلیس و ارائه راهکارهای اثرگذار کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای بویژه درخصوص موتورسواران را ارائه کرد و گفت: تاکنون مطالعات بسیاری در این حوزه در استان گیلان انجام گرفته و آمارها استخراج شده و هم‌اکنون نیازمند یک نگاه کارشناسی از مجموعه پلیس هستیم تا با تخصیص اعتبارهای لازم یک اقدام عملیاتی در کوتاه مدت انجام گیرد .

فرمانده پلیس راه کشور در این ادامه جلسه با اشاره به روند کاهشی تصادفات جاده‌ای در ۱۰ سال گذشته، گفت: اصلاح قانون، اقدامات بازدارنده، تقویت بهداشت و درمان و امداد و نجات باعث کاهش تعداد کشته‌ها و مجروحان ناشی از تصادفات شده است .

سردار محمدحسین حمیدی، افزود: در سال ۸۴ تعداد تلفات جانی ناشی از تصادفات در حدود ۲۸ هزار نفر بوده که این آمار در چند سال اخیر به میانگین ۱۶ هزار نفر رسیده است .

وی خستگی و خواب آلودگی را از دلایل عمده تصادفات عنوان و خاطرنشان کرد: تعداد بالای سفرها وجود نشاط اجتماعی در بین مردم را نشان می‌دهد اما افزایش حجم سفرها نیازمند توسعه خدمات و زیرساخت‌‌ها است .

فرمانده پلیس راه کشور بیان نقاط ضعف موجود را یکی از راهکارهای رفع آن توسط دستگاه‌های متولی و فرهنگ‌سازی در بین مردم دانست و اظهار کرد: در استان گیلان با جدیتی که در شخص استاندار و مجموعه دستگاه‌ها وجود دارد می توانیم شاهد ارتقاء وضع موجود و خدمات‌دهی بیشتر به گردشگران باشیم .

وی استان گیلان را به دلیل دارابودن شرایط جغرافیایی، یکی از مقاصد اصلی مسافران عنوان کرد و گفت: شناسایی نقاط گردشگری و بوم گردی که طی ماه‌های اخیر در گیلان قوت گرفته علاوه بر اشتعالزایی باعث هدایت مردم به این مناطق و ساماندهی گردشگران می شود .

سردار حمیدی تعداد تصادفات موتورسواران در استان گیلان را فراتر از میانگین کشوری بیان و اظهار کرد: تقویت زیرساخت‌های موجود و نصب علائم جاده‌ای متناسب با هر منطقه می‌تواند کاهش تلفات جاده‌ای را به دنبال داشته باشد .

وی با اشاره به اینکه در ایام بحران‌ها تمامی نگاه‌ها به سمت مسئولان معطوف است خاطرنشان کرد: امیدواریم با افزایش خدمات و پیش‌بینی‌های لازم شاهد رضایتمندی مردم باشیم.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار