رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان: سیستان و بلوچستان ظرفیت تولید نیمی از گوشت قرمز کشور را دارد
زاهدان (پانا) - رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: این استان با ظرفیت تولید سالیانه 90 هزار تن گوشت قرمز سهم به سزایی در مرتفع نمودن نیاز کشور در واردات گوشت قرمز داشته باشد.
نشست کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز با حضور محبی استاندار سیستان وبلوچستان و معاونین استاندار و جمعی از دستگاههای اجرایی در محل دفتر استانداری برگزار شد.
در این نشست راهکارهای تسریع در روند فزایش و تکمیل زنجیره تولید گوشت قرمز به منظور ارتقای میزان تولید گوشت قرمز در استان به ۹۰ هزار تن در سال و ایجاد اشتغال پایدار برای دامداران و رونق صنایع تکمیلی و تبدیل صنعت دامپروری مورد بررسی قرار گرفت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: کشور نیاز به ۲۰۰ هزار تن گوشت وارداتی دارد و سیستان وبلوچستان با توجه به ظرفیتهای زیرساختی موجود استان میتواند سالیانه ۹۰ هزار تن گوشت قرمز تولید و سهم شاخصی در تنظیم بازار گوشت کشور داشته باشد.
پیری خواستار تشکیل کارگروه ویژه برای تسهیل روند واردات و تولید گوشت و تامین منابع ارزی مبادلاتی شد.
گفتنی است، سیستان وبلوچستان دارای ۱۳ کشتارگاه صنعتی و بهداشتی با ظرفیت ۶۷۹۵ راس دام سبک و سنگین، ۴۲ واحد بستهبندی گوشت با ظرفیت ۹۰ هزارتن در سال و ۱۲ واحد کارخانه خوراک دام به ظرفیت ۴۰۰ تن روزانه است.
ارسال دیدگاه