ایرناپلاس بررسی می کند؛
آیا پیامک تهدید به نمایندگان سازماندهی شده بود؟
تهران (پانا) - نمایندگان مجلس ابعاد بیشتری از ماجرای تهدید پیامکی را تشریح کرده اند. به گفته نمایندگان این پیامک ها به شکل سازمان یافته و دسته ای برای آنان ارسال شده است. یکی از نمایندگان تهران می گوید برخی پیامک ها حاوی الفاظ توهین آمیز بوده است.
به گزارش ایرنا، اولین بار علیرضا رحیمی نماینده مردم تهران از تهدید پیامکی علیه نمایندگان درباره رأی به لایحه پذیرش FATF پرده برداشت. او در توئیتر خود نوشت: «از روز گذشته موجی از تهدید و اتهام پیامکی از سوی افرادی که خود را به جامعه و بسیج دانشجویی منتسب می کنند علیه اکثر نمایندگان مجلس آغاز شده است. آنها با تهدید از نمایندگان می خواهند به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم رای ندهند، در غیر این صورت آنها را خائن به ایران می دانند.»
این پیامک ها در حالی به نمایندگان ارسال شده بود که آنان قصد داشتند در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی به این لایحه رأی مثبت بدهند. بعد از رحیمی، احمد مازنی دیگر نماینده تهران نیز یکی از این پیامکها را منتشر کرد. پیامک ارسال شده برای مازنی این گونه بود: « سلام خادمان مردم آیا میدانید زیرزره بین خدائید و بطرف او درحرکت پس بهوش باشین قلم تاریخ روی صفحه منتظر آری یانه شماست به fatf تاراجع به شما نظربدهد وبهشت و جهنم منتظرر که کدامشان پذیرای شما باشن و ما منتظر که از شما تشکر کنیم و یا خشممان را برشما فروبباریم انتخاب با شماست درهمه این موارد.»
روز بررسی لوایح FATF در صحن علنی مجلس شورای اسلامی، مصطفی کواکبیان دیگر نماینده مردم تهران در مجلس نیز از ارسال این پیامک ها خبر داد. کواکبیان یکشنبه گذشته در صحن علنی مجلس از دریافت قریب به ۶۰۰ پیامک تهدید آمیز خبر داد و گفت: پول اینها از کجا می آید؟ البته خوب است که تشکل های بسیج دانشجویی اینقدر دغدغه مند هستند، بدانند که من هم جانبازم و دلم برای مملکت می سوزد. چرا به ما می گویند به خون شهدا خیانت نکنید؟! بدانید که شهدا قطعا از اینکه آمریکا چوب لای چرخ بانک های ما بگذارد، ناراحت خواهند بود.
**توهین به نماینده
پروانه مافی نماینده مردم تهران در گفت وگو با ایرناپلاس در این باره می گوید: از شب قبل از طرح این لوایح در صحن علنی مجلس، بیش از ۱۴۰ پیامک برای من ارسال شد. پیامک ها تند و البته حاوی کلمات توهین آمیز بودند.
مافی با تأکید بر اینکه چرا باید نماینده ها را تحت فشار بگذارند، تصریح می کند: شماره هایی که برای ما پیامک ارسال کرده اند، مشخص است و حتی معلوم است که آن ها را دسته ای برای مجموعه ای از نماینده ها ارسال کرده اند. چون در ابتدای برخی از آنان آمده بود که «آقای نماینده» و در برخی پیامک ها هم نام من را ذکر کرده بودند.
این نماینده تهران با بیان اینکه اینان گروه های فشار هستند، تأکید دارد: این پیامک ها تأثیری بر ما نداشت و ما با افتخار می گوییم که رأی به مسکوت ماندن این لوایح ندادیم، ولی آن ها اعصاب ما را خرد کردند و ما هم در این فکر هستیم که از طریق مراجع قضایی آن را پیگیری کنیم.
از نمونه های پیامک هایی که برای مافی ارسال شده به این شرح است:«سلام؛ یادمان باشد عاقبت 'وطنفروشی' و 'تنفروشی' روسیاهی و خذلان است.»
**پیامک های سازمان یافته
رحیمی در آخرین توئیتش در شب گذشته در این باره نوشت: «امروز از گزارش پیامکهای حاوی تهدید و توهین به نمایندگان در حضور دکتر لاریجانی مشخص شد مرکز طراحی و ساماندهی پیامکها علیه نمایندگان و مجلس (با هدف رد لایحه مقابله با تامین مالی تروریسم) شهر مشهد بوده است.»
همچنین علی ادیانی راد نماینده قائم شهر نیز در جلسه علنی امروز مجلس در این باره تذکر داد و گفت: « چپ وراست برای نمایندگان پیامک می آید، در حالیکه تلفن همراه یک وسیله شخصی است.»
او با اشاره به تعدد این پیامک ها، آنها را به «بمباران پیامکی» تشبیه کرد و افزود: ذی نفعان که در جای خودشان حق دارند، اما همه عزیزان در جریان باشند که شان حقوقی و حقیقی نمایندگان اجل از این حرف هاست که با پیامک خط بگیرند یا نظرشان را تغییر دهند. بعضا هم متن این پیامکها توهین آمیز است که اگر رای ندهید، چنین می شود و چنان می شود!
علی لاریجانی رییس مجلس در پاسخ به این تذکر، ارسال پیامکهای تهدیدآمیز به نمایندگان در این باره را توهینآمیز توصیف کرد و گفت: ارسال پیامک تهدیدآمیز به نمایندگان ممکن است موجب شود نمایندگان نتوانند در موضوعات مختلف تفکر کنند. لذا ما در هیات رییسه این موضوع را بررسی میکنیم که چطور شمارههای نمایندگان در اختیار این افراد قرار گرفته و برای آن تمهیدی خواهیم کرد.
**تشکیلات پیامکی
محمدرضا تابش نماینده اردکان و نائب رئیس فراکسیون امید امروز در حاشیه صحن علنی مجلس شورای اسلامی گفت: من در فراکسیون هم پیشنهاد دادم که این موضوع پیگیری شود؛ چرا که بعضی از شمارهها تقریبا ثابت است. ظاهرا تشکیلاتی شماره نمایندگان هر استان را به همان استان مرتبط داده تا آنها این پیامکها را ارسال کنند؛ البته ممکن است به صورت کشوری هم این کار را انجام داده باشند. اما اینکه این تشکیلات چه تشکیلاتی است، موضوعی است که وزارت اطلاعات باید آن را عنوان کند. تابش ادامه داد: لحن پیامکها هم مختلف بود، بعضی از آنها دلسوزانه، برخی محترمانه و برخی هم تهدیدآمیز.
آنگونه که نمایندگان می گویند گویی تشکیلاتی در نقاط مختلف کشور این پیامک ها را سازماندهی کرده است.
ارسال دیدگاه