واکنش مسیح مهاجری به توهینها به صالحی در راهپیمایی روز قدس: عده ای قصه پرداز در ارکان نظام نفوذ کردهاند
تهران (پانا) - مدیر مسئول روزنامه جمهوری اسلامی در واکنش به توهین به صالحی در راهپیمایی روز قدس نوشت: جمع کردن عناصری که دچار جهل مرکب هستند کار سادهایست به شرط آنکه با آمران و طراحان پشت صحنه برخورد شود.
روزنامه جمهوری اسلامی در یادداشتی به قلم مسیح مهاجری نوشت:
روز جمعه گذشته در راهپیمائی روز جهانی قدس عدهای معدود با شعار مرگ بر منافق، رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان را مخاطب قرار دادند و مدال افتخار «وطن فروشی» را به سینه او نصب کردند!
از نظر شعار دهندگان، جرم رئیس سازمان انرژی اتمی چیست؟ او متهم است که در جریان شکلگیری برجام به وظایف قانونی خود عمل کرده و حتی ذرهای از تصمیمات نظام تخطی نکرده است.
این اتهام را وقتی به محکمه عقل و عدل عرضه کنید، نه تنها رئیس سازمان انرژی اتمی مجرم شناخته نمیشود بلکه عملکرد او در خور تحسین است. کما اینکه اصل برجام هم همین وضعیت را دارد و عدهای به جای اینکه هیات مذاکرهکننده ایرانی را به خاطر شکل دادن برجام، که بهترین معاهده ممکن در شرایط خاص زمان خود بود، تحسین کنند اعضاء این هیات را متهم به خیانت میکنند. خروج آمریکا از برجام، اکنون مستمسکی شده است برای مخالف خوانان تا هیات مذاکرهکننده و دولت را مورد حمله قرار دهند و اهداف پشت پرده خود را با این بهانه دنبال کنند.
اینان خود نیز میدانند که رئیسجمهور آمریکا بر خلاف قانون عمل کرده و به خاطر خارج کردن کشورش از برجام و بیاحترامی به مقررات بینالمللی و کشورهای امضاءکننده برجام، مرتکب خیانت و اهانت شده ولی به جای آنکه تیرها را به طرف رئیسجمهور آمریکا شلیک کنند به سوی دولت ایران و هیات مذاکرهکننده نشانه میروند.
درست است که عوامل اجرائی این توطئه دچار جهل مرکب هستند ولی نکته بسیار مهم این است که آمران آنها از تمام جزئیات پشت پرده خبر دارند و نه تنها دچار جهل نیستند بلکه میدانند چه میکنند و با علم و اطلاع از عواقب کاری که انجام میدهند، این لشکر جهل را به راه میاندازند تا به هدف شوم خود برسند. جمع کردن عناصری که دچار جهل مرکب هستند کار سادهایست به شرط آنکه با آمران و طراحان پشت صحنه برخورد شود.
این وضعیت سال هاست که ادامه دارد و نظام جمهوری اسلامی هزینه آن را میپردازد، هزینه سنگینی که مستقیماً با اعتبار و حیثیت این نظام انقلابی و اسلامی سروکار دارد و نیروهای شایسته و کارآمد زیادی را نسبت به آن بدبین و بیاعتماد میکند. متاسفانه این هزینه گزاف بدون آنکه ما به ازائی داشته باشد، از کیسه حیثیتی نظام میرود و جامعه را از توانائیهای زیادی محروم میکند.
عناصر پشت پرده این بازیها از این واقعیتها کاملاً مطلعند و به نظر میرسد با هویت نظام جمهوری اسلامی مشکل دارند. آنها درصدد تهی کردن نظام از این هویت هستند. درک این واقعیت تلخ با توجه به طراحیهای گردانندگان این صحنهها که متاسفانه در ارکان نظام نفوذ دارند کار مشکلی نیست. آنها با قصه پردازیهای خاص خود، وحدت جامعه را نشانه میگیرند و با اجرای طرحهای خود توسط عناصری که دچار جهل مرکب هستند، کارائی نظام را زیر سوال میبرند. نظام جمهوری اسلامی، اگر چنین مانعی را بر سر راه نداشته باشد میتواند کارائی خود را به جهان اثبات کند. مسئولان برای رفع این مانع، کافی است با قصه پردازان برخوردی قاطع کنند و ریشه قصهپردازی را در عصر ارتباطات بخشکانند.
ارسال دیدگاه