مدیر کل آموزش و پرورش یزد: مراکز یادگیری محلی یکی از بهترین و نوین ترین راه ها جهت باسوادی و توانمند سازی است
یزد (پانا) - مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد در اولین نشست گروه بهبود کیفیت سوادآموزی استان بیان داشت: با تجهیز و راه اندازی مراکز یادگیری محلی می توان از بسیاری از آسیب های اجتماعی جلوگیری و افراد را برای زندگی بهتر آموزش داد.
"عباسعلی دانافر" در این نشست با اشاره به تاکید مقام عالی وزارت در مورد راه اندازی و تجهیز مراکز یادگیری محلی گفت: مراکز یادگیری محلی یکی از بهترین و نوین ترین راه ها در جهت باسوادی و توانمند سازی است و این مراکز می توانند با اداره صحیح باری از دوش آموزش و پرورش بردارند.
وی با اشاره به برنامه های ارزنده سوادآموزی برای مخاطبین خود گفت: با تجهیز و راه اندازی مراکز یادگیری محلی می توان از بسیاری از آسیب های اجتماعی جلوگیری و افراد را برای زندگی بهتر آموزش داد .
دانافر همچنین با اشاره به انسداد مبادی بی سوادی گفت: تمام معاونت ها علی الخصوص معاونت آموزش ابتدایی باید برنامه های خود را برای انسداد مبادی بی سوادی اعلام نماید .
معاون سوادآموزی استان نیز درادامه با اشاره به اقدامات انجام شده در سال ۹۶ گفت: در سال ۹۶ سه مرکز یادگیری محلی دولتی و یک مرکز یادگیری محلی مشارکتی در شهرستان های یزد و مهریز راه اندازی شد و در سال ۹۷ در هر منطقه که ظرفیت سواداموزی به ۷۵ نفر برسد آمادگی داریم که این مراکز را راه اندازی نماییم .
"مرآت امین الرعایا " با اشاره به طرح آموزش کودکان بازمانده از تحصیل افغانستانی گفت : ۴۰۰ نفر از این کودکان را با همکاری اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی و سازمان ریلیف تحت پوشش قرار دادیم و در سدد هستیم که اول مهرماه بیشتر این عزیزان را راهی کلاس های درس در مدارس نماییم .
وی همچنین از اجرای موفق در طرح آموزش رایانه و نماز کلید بهشت در سال ۹۶در استان خبرداد و گفت : امیدواریم در سال ۹۷ بتوانیم حجم تحت پوشش در این دو طرح را افزایش دهیم .
معاون سوادآموزی استان در ادامه نتایج ارزیابی و عملکرد سوادآموزی شهرستان و مناطق در سال ۹۶ را به اطلاع حاضرین رساند .
در ادامه جلسه هرکدام از اعضاء به بیان نظر و پیشنهادات خود در رابطه با دستور کار جلسه پرداختند.
ارسال دیدگاه