مدیرکل شیلات استان اردبیل:
۹۰۰۰ تن ماهی در استان اردبیل تولید شد
اردبیل (پانا) - مدیرکل شیلات استان اردبیل گفت: در سال گذشته ۹ هزار تن انواع ماهیان سرآبی و گرمآبی در استان اردبیل تولید شد و امسال نیز تلاش و جدیت بر این است تا بتوانیم میزان تولید انواع ماهیان را در سطح استان افزایش دهیم.
میرآرمان واعظی در جشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در شهرستان نیر اظهار داشت: استان اردبیل با سرانه مصرف ماهی ۱۰.۵ کیلوگرم رتبه سوم مصرف ر ادر بین استانهای غیرساحل کشور دارد که باید تلاش کنیم تا سرانه مصرف آبزیان در استان افزایش یابد.
وی با اشاره به تولید بیش از ۹ هزار تن انواع ماهیان سرآبی و گرمآبی در استان اردبیل در سال گذشته بیان کرد: امسال نیز تلاش و جدیت بر این است تا بتوانیم میزان تولید انواع ماهیان را در سطح استان افزایش داده و در راستای فرهنگسازی برای مصرف آبزیان نیز در سطح استان اقدامات لازم را پیگیری کنیم.
واعظی افزود: ماهیان گرمآبی که در استخرهای پرورش ماهی استان تولید میشود شامل کپور، آمور، فیتوفاک و سرگنده، ماهیان استخوانی مثل ماهی سفید، ماهیان خاویاری مانند فیل ماهی و تاس ماهی، ماهی سردآبی مانند قزل آلای رنگین کمان و ماهی زینتی مانند سوف، سین و شاه میگو آبی شیرین است.
مدیرکل شیلات استان از تولید و تکثیر سالانه ۷ میلیون قطعه بچه ماهی در استان خبر داد و گفت: علاوه بر این ما در سال شاهد تکثیر ۲۰ میلیون قطعه تخم چشم زده، ۳۰ میلیون قطعه تخم سبز و ۱.۵ میلیون قطعه ماهی زینتی در استان هستیم.
وی از حمایت از پرورشدهندگان آبزیان در استان با هدف افزایش تولید این گونهها و توسعه اشتغال خبر داد و افزود: در شهرستان نیر ۱۸ مزرعه پرورش ماهی در حال حاضر فعال بوده که امسال پیشبینی میکنیم که بیش از ۷۰۰ تن ماهی توسط پرورشدهندگان آبزیان در این شهرستان تولید و روانه بازارهای مصرف شود.
ارسال دیدگاه