رئیس اداره امور فناوریهای مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل:
ضریب مکانیزاسیون کشاورزی استان اردبیل بالاتر از میانگین کشور است
اردبیل (پانا) - رئیس اداره امور فناوریهای مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: ضریب مکانیزاسیون کشاورزی استان اردبیل بالاتر از میانگین کشور است.
مسعود آسیابیزاده اظهارکرد: خوشبختانه امسال ضریب مکانیزاسیون کشاورزی استان اردبیل به ۱.۸۸ ارتقاء یافته است که از متوسط ضریب مکانیزاسیون کشور بالاتر است.
رئیس اداره امور فناوریهای مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: با توجه به اینکه بخش بالایی از ماشین آلات و ادوات کشاورزی استان عملاً عمر مفید خود را سپری کردهاند یکی از سیاستها و برنامههای اصلی بخش مکانیزاسیون کشاورزی سازمان، نوسازی ناوگان ماشینآلات و ادوات دنباله بند کشاورزی استان است که برای نیل به این هدف امسال با اعطای تسهیلات مناسب از محل خط اعتباری شماره ۶ مکانیزاسیون برای تجهیز و نوسازی ماشینآلات و ادوات کشاورزی در کلیه زیر بخشهای کشاورزی گامهای بلندی برداشته میشود.
آسیابی زاده تصریح کرد: در این راستا و برای ایجاد شرایط لازم برای توسعه مکانیزاسیون استان برای امسال با همکاری مدیریت شعب بانک کشاورزی استان تسهیلات بانکی لازم برای تأمین و خرید انواع ماشین آلات و ادوات کشاورزی در اختیار کشاورزان استان قرار میگیرد.
وی گفت: این تسهیلات برای تجهیز و نوسازی ماشین آلات و ادوات کشاورزی در کلیه زیر بخشهای کشاورزی از جمله زراعت، باغبانی، تاسیسات دامداری، مرغداری، شیلات، منابع طبیعی و گیاهان دارویی قابل پرداخت است.
رئیس اداره امور فناوریهای مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی استان بیان کرد: کلیه بهرهبرداران در زیر بخشهای فوق میتوانند با مراجعه به مراکز جهاد کشاورزی و مدیریتهای جهاد کشاورزی شهرستان تابعه نسبت به ارائه درخواست خود اقدام کنند.
آسیابیزاده افزود: یکی از وظایف اصلی مکانیزاسیون کشاورزی ایجاد شرایط مناسب برای رفع موانع و مشکلات موجود در مسیر تولید محصولات زراعی، باغبانی و دام و طیور است و به عنوان مثال با توجه به اینکه استان اردبیل جزء مناطق سردسیر کشور است.
وی بیان کرد: متاسفانه هر سال به دلیل سرمای نخست فصل و تگرگ شاهد خسارات جبران ناپذیر در باغات میوه استان هستیم که برای مقابله با این مشکل خوشبختانه سیستمها و ماشینهای خاص برای جلوگیری از خسارات سرما و تگرگ تولید شده که باغداران با نصب سیستم های فوق در باغات میتوانند بخش قابل توجهی از خسارات ناشی از سرما و تگرگ را کاهش دهند.
ارسال دیدگاه