تشریح آخرین شرایط بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ از زبان سجادی
تهران (پانا) - سرپرست کاروان ورزشی ایران در بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ آخرین وضعیت میزبان را تشریح کرد.
به گزارش سایت کمیته ملی المپیک، نصرالله سجادی سرپرست کاروان ورزشی اعزامی کشورمان به بازی های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا پس از بازگشت از اجلاس بیشکک در خصوص این نشست اظهار داشت: نشست بیشکک مختص سرپرستان کاروانهای اعزامی به بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا بود که با هماهنگی شورای المپیک آسیا و همچنین ستاد برگزاری بازیها برگزار شد. در این نشست تمامی بخش ها و کمیته های ستاد برگزاری بازی ها گزارش های کاملی را از روند فعالیت های انجام شده و برنامه های پیش رو ارائه دادند تا سرپرستان کاروان ها در جریان آخرین تغییر و تحولات بازی های پیش رو قرار گیرند.
وی ادامه داد: شورای المپیک آسیا جهت بازدهی و بهره وری هر چه بیشتر، نشست سرپرستان کاروان ها را در چند مرحله و برای مناطق مختلف برگزار می کند که این نشست برای کشورهای منطقه آسیای میانه و غرب آسیا برگزار شد و ۱۹ کشور در آن حضور یافتند.
سجادی با اشاره به آمادگی میزبان در بحث سخت افزاری یادآرو شد:طبق گزارشاتی که مسئولین ستاد برگزاری بازی ها اعلام کردند تمامی سالن های مسابقات در جاکارتا، حومه و پالمبانگ طبق برنامه احداث و یا تعمیر و تجهیز شده اند تا این کشور بتواند در تاریخ مشخص میزبان ورزشکاران قاره آسیا باشد.
سرپرست کاروان کشورمان یادآور شد: این جلسه که من به همراه اصغر رحیمی رئیس مرکز نظارت بر تیمهای ملی و اسلامیان مدیر روابط بین الملل کمیته در آن حضور داشتیم، نشست ماقبل نهایی ثبت نام تمام کاروان ها بود که می بایست تمام مسائل مربوط به یک کاروان اعزامی از ثبت نام گرفته تا اسکان، تغذیه، امنیت و ..... در آن مورد بررسی قرار میگرفت. در همین خصوص نشست های دو جانبه و اختصاصی بین هر کشور و مسئولین هر کمیته ستاد برگزاری بازی ها نیز جهت آخرین تاییدیه ها و هماهنگی ها انجام شد. در بخش اسکان افراد خارج از دهکده که اکثرا مسئولین هستند نیز ۲ هتل معین شد که رایزنی های اولیه برای رزرو تعدادی اطاق صورت پذیرفت.
سجادی تعداد رشته های نهایی این دوره از بازیها را ۴۰ رشته اعلام کرد و افزود: ۲۸ رشته المپیکی به اضافه ۴ رشته ای که در المپیک ۲۰۲۰ برگزار خواهد شد در کنار ۸ رشته غیر المپیکی، ورزش هایی هستند که در این دوره از بازیها شاهد رویدادهایشان خواهیم بود.
وی به تلاش های میزبان برای رفع مشکلاتIT و اینترنت بازی ها بخصوص برای خبرنگاران اشاره کرد و گفت: طبق گزارشات اعلام شده از سوی مسئولین بازی ها، اپراتور "تلکام سل" بعنوان اسپانسر مخابراتی بازی ها برای هر کدام از شرکت کنندگان سیم کارت هایی با امکان ارائه اینترنت ۳G و قابل افزایش به ۴G را در نظر گرفته تا مشکلات این بخش ، بازی ها را تحت الشعاع قرار ندهد.
سجادی ادامه داد: در خصوص بحث حمل و نقل خبرنگاران هم که انتقادات زیادی مطرح بود و میزبان اعلام کرده بود امکان سرویس دهی ندارد ، تصمیم بر آن شده که اتوبوس هایی استاندارد با برنامه ریزی مشخص و معین همانند سایر بازی ها در اختیار این بخش قرار گیرد که اطلاعات تکمیلی آن بهزودی برای کمیته ارسال خواهد شد.
وی از راه اندازی سیستم الکترونیکی ثبت نام ستاد برگزاری بازی ها برای کشورهای مختلف خبر داد و گفت: خوشبختانه سیستم ETS که همان ثبت نام الکترونیک بازی هاست راه اندازی و در این نشست به بهره برداری رسید تا بتوانیم بصورت آنلاین پروسه ثبت نام اعضای کاروان را پیگیری کنیم.
سرپرست کاروان کشورمان در ادامه به کارگاه یک روزه کمیته بین المللی المپیک برای بازی های المپیک ۲۰۲۰ توکیو در حاشیه این نشست اشاره کرد و گفت: روز دوم اجلاس به برپایی این کارگاه اختصاص داشت که با برنامه ریزی صورت گرفته توسط IOC مباحث مختلفی از جمله وظایف سرپرستان، حضور شرکت کنندگان، هزینه ها، نحوه کسب سهمیه، بانوان، تغذیه، اسکان، دوپینگ، مدیریت بحران، کنترل بودجه و محیط زیست به تفکیک مطرح شد و در ادامه نمایندگان کمیته بین المللی و همچنین مدعوین به بحث و بررسی و تبادل نظر جهت هم افزایی دوسویه پرداختند که کارگاهی خوب و حاوی مطالب کاربردی برای اعضا بود.
وی ادامه داد: چالش های پیش روی کمیته بین المللی و همچنین کاروانهای اعزامی از نکات اصلی این نشست بود که ما هم بطور فعال در طرح مباحث و ارائه راهکار شرکت کردیم.
وی در پایان گفت: نشست بعدی سرپرستان کاروان ها در فاصله ۵ تا ۱۰ روز قبل از افتتاحیه بازی ها خواهد بود که طی آن سرپرست کاروان و کادر سرپرستی هر کشور ثبت نام نهایی را انجام داده و مشخصات دقیق شرکت کنندگان هر کشور مشخص می شود. امیدوارم با همکاری خوب وزارت ورزش، فدراسیون ها و تلاش و پیگیری مربیان و ورزشکاران بتوانیم نتایجی در خور نام کاروان ورزشی کشورمان در این دوره از بازی ها بدست آوریم.
ارسال دیدگاه