بانک مرکزی: نرخ ۴ گروه مواد غذایی کاهش یافت
تهران (پانا) - بانک مرکزی گزارش خُرده فروشی مواد خوراکی را برای هفته منتهی به ۳۱ فروردین ماه سال جاری اعلام کرد که بر این اساس نرخ چهار گروه مواد خوراکی ثابت، قیمت چهار گروه کاهش و نرخ سه گروه دیگر افزایش یافت.
به گزارش بانک مرکزی، نرخ لبنیات، برنج، گوشت قرمز و قند و شکر نسبت به هفته قبل از آن ثابت اما نرخ تخم مرغ ۳.۹ درصد، حبوب ۰.۳ درصد، میوههای تازه ۱.۱ و سبزیهای تازه ۲.۵ درصد کاهش یافت. همچنین نرخ گوشت مرغ ۲.۱ درصد، چای ۲.۵ درصد و روغن نباتی ۰.۱ درصد افزایش داشته است.
لبنیات و تخم مرغ
در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات بهای پنیر غیر پاستوریزه نسبت به هفته قبل معادل ۰.۲ درصد افزایش داشت و قیمت سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. بهای تخم مرغ معادل ۳.۹ درصد کاهش یافت و شانه ای ۱۲۶ هزار تا ۱۵۰ هزار ریال فروش میرفت.
برنج و حبوب
در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج داخله درجه یک ثابت بود و بهای برنج داخله درجه دو معادل ۰.۳ درصد افزایش داشت. در گروه حبوب قیمت نخود بدون تغییر بود و بهای سایر اقلام بین ۰.۲ درصد تا ۰.۷ درصد کاهش یافت.
میوهها و سبزیهای تازه
در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه فروشیها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره بار عرضه میشد.
میوه فروشیهای سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه میکردند که در گروه میوههای تازه بهای سیب قرمز معادل ۴.۷ درصد، سیب زرد ۱.۲ درصد، پرتقال درچه یک ۲ درصد و نارنگی ۳.۲ درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام بین ۱.۳ درصد تا ۱۳.۶ درصد کاهش داشت. در گروه سبزیهای تازه قیمت سیب زمینی معادل ۴.۵ درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام بین ۰.۸ درصد تا ۵.۹ درصد کاهش یافت.
گوشت قرمز و گوشت مرغ
در هفته مورد گزارش بهای گوشت مرغ معادل ۲.۱ درصد افزایش داشت. بهای گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله ثابت بود.
قند، شکر، چای و روغن نباتی
در این هفته قیمت قند، شکر و انواع روغن نباتی جامد ثابت بود و بهای چای خارجی معادل ۲.۵ درصد و روغن نباتی مایع ۰.۱ درصد افزایش یافت.
ارسال دیدگاه