مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران خبردار
رکورداری تهران در زمینه مدارس فرسوده
تهران ( پانا) - مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت شهر تهران به لحاظ سرانه و متراژ و مقاومت مدارس جزو فقیرترین استانهاست و بیشترین مدارس فرسوده کشور در این شهر قرار دارند.
به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران, عباسعلی باقری مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در جشنواره خیرین مدرسه ساز منطقه ۶ شهر تهران و کلنگ زنی ساخت مدرسه اظهار کرد: خانواده ها و خیران قرار است با مشارکت یکدیگر مدرسه بسازند و در اینجاست که فرهنگ مشارکت و کارهای خیر رخ میدهد .
وی افزود: اینکه دولت برای ساخت مدرسه هیچ کمکی نکند کمتر مشاهده شده است و امیدوارم ساخت این مدرسه که با همراهی خانوادهها, دانشآموزان و خیران انجام میشود در سطح کشور گسترش یابد .
مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران تصریح کرد: شهر تهران به لحاظ سرانه و متراژ و مقاومت مدارس جزو فقیرترین استانهاست و بیشترین مدارس فرسوده کشور در شهر تهران قرار دارند قدمت برخی مدارس مانند رهنما و البرز به ۱۰۰ یا ۸۰ سال میرسد .
باقری ادامه داد: ۲۶۴ مدرسه با قدمت بالای ۶۰ سال در شهر تهران داریم و این مدارس آسیب پذیرند. در سالهای اخیر توفانی رخ داد و سقف برخی مدارس کنده شد یا آسیب دید و به طور قطع این مدارس در برابر زلزله طاقت نمیآورند .
وی گفت: امیدواریم با کمک مسولان کشور, نمایندگان مجلس, شهرداری و شواری شهر تهران, خیران و وزارت آموزش و پرورش بتوان مدارس فرسوده را حذف کرد.
وی افزود: از ۲۵۰۰ مدرسه دولتی شهر تهران سالانه ۱۰ مدرسه به جمع فرسودهها اضافه میشوند و ما در سال فقط ۳ یا ۴ مدرسه میسازیم و با این روال نمیتوان با مدارس فرسوده مقابله کرد .
باقری افزود: نماینده استان سیستان و بلوچستان در مجلس گفته بود تهران و سیستان و بلوچستان در فرسودگی مدارس همانند یکدیگر هستند.
در این مراسم فریده اولاد قباد، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس عنوان کرد: ۳۰ درصد مدارس در کشور و ۵۰ درصد در تهران فرسوده هستند و در بازدیدها از مدارس شهرستانهای اطراف مانند ری، پردیس و چهاردانگه مشاهده کردیم، از نظر وضع فیزیکی مدارس استان در رده استانهای کم برخوردار است و نیاز است تا خیران برای نوسازی مدارس فرسوده در شهر تهران و استان همراهی کنند .
در ادامه ناصرفتحی سرپرست نوسازی مدارس استان تهران اظهار کرد: مدارس استان از نظر امنیت و کیفیت بنا و تجهیزات در ردههای آخر کشور قرار دارد.
وی افزود: برخی مدارس با توفان و وزش باد شدید ممکن است بریزند و برای تامین امنیت فضای مدارس به هزینههای زیادی نیاز است و علاوه بر کمکهای دولت به همراهی خیران نیاز داریم که بیش از ۴۰ درصد فضای مدارس با همراهی خیران ساخته شده است .
فتحی ادامه داد: منطقه ۶ بعد از مناطق ۱۲ و ۱۱ بیشترین مدارس تخریبی را دارد که پس از آن مدارس مناطق ۷ و ۸ قرار دارند .
در این مراسم جواد نظریان مدیر آموزش و پرورش منطقه ۶ شهر تهران،نیز اظهار کرد: شورای آموزش و پرورش بعد از مدتها در شهر تهران احیا شد و استاندار در این شورا حضور دارد .
وی افزود: مدرسهسازی خدمت به خلق خدا است و روشی برای رسیدن به خدا، منطقه ۶ به لحاظ فضای فیزیکی محروم است و برخی کلاسها ۱۲ متر هستند که ۳۰ دانشآموز در آنجا درس میخواند و قدمت مدارس بالاست .
نظریان گفت: ۷۰۰ مدرسه فرسوده در شهر تهران داریم که باید تخریب و مجدد ساخته شود و در این رابطه علاوه بر فعالیتهای دولت, خیران نیز باید حمایت کنند
ارسال دیدگاه