خادمان شهدا در گمنامی، ایثار و وحدت را تمرین می‌کنند

ساری (پانا) - در میان زائران شهدا در اردوهای راهیان نور کسانی هستند که با هر منصبی و مقامی همه به یک نام، «خادم‌الشهدا» در خدمت مهمانان شهدا هستند. 

کد مطلب: ۸۰۹۸۶۷
لینک کوتاه کپی شد
خادمان شهدا در گمنامی، ایثار و وحدت را تمرین می‌کنند

به نقل از خبرنگار اعزامی به قرارگاه رسانه‌ای اردوگاه شهدای مازندران در خوزستان، عید نوروز است و زمانی برای برپایی سفره و سفر. عده‌ای عازم سفری می‌شوند و پای سفره ای معنوی می‌نشینند که خرج سفره و سفرشان باشهداست. حالا در میان زائران شهدا، کسانی هستند که بدون مزد و منت، فرقی نمی‌کند دکتر باشد یا مهندس، دانش‌آموز باشد یا دانشجو، استاد باشد یا معلم، همه به یک نام «خادم الشهدا»در خدمت مهمانان شهدا هستند.

امروز فرصتی شد سری به آشپزخانه اردوگاه شهدای مازندران بزنیم و از نزدیک با خادمین شهدا که درآشپزخانه مشغول کار هستند، گفتگو کنیم. گرمای آشپزخانه تو گویی کم از گرمای هوای جنوب ندارد حتی بیشتر، اما دل خادمان در عشق به شهید فارغ از هرسختی، برای ماموریتی که از شهدا گرفتند، سرتاپا آماده کار و خدمت است.

محمد تقی قاسمی دبیر بازنشسته بهشهری درباره راهیان نور و چرایی خادم الشهداء شدنش گفت: راهیان نور پاسداشت ایثار، گذشت و فداکاری شهداست و من هم خواستم خدمتی به شهدا کرده باشم، در آشپزخانه ارودگاه مشغول به کار شدم.

فرهنگی بازنشسته آموزش و پرورش خدمت به زائران شهدا را یک رتبه و درجه دانست و خاطر نشان کرد: کسانی که قسمت آشپزخانه کار می کنند، به نوعی در گمنامی به سر می‌برند و درجه‌شان گمنامی است.

قاسمی در ادامه به بیان خاطره ای از عنایت شهدا، اشاره کرد و افزود: از آنجا که در بازه زمانی دانش آموزی هم خادم الشهدا در بخش آشپزخانه بودم، تعداد خادمین آشپزخانه کم بود. یک روز مهمانانی از استان قم هم داشتیم، نگران بودم مبادا غذا به اندازه کافی نباشد. با عنایت شهدا، آن روز غذا چنان برکتی داشت که الحمدالله توانستیم به موقع خدمات رسانی را انجام دهیم.

خادم الشهداء آشپزخانه اردوگاه در پایان سخنانش با تاکید بر اینکه راهیان نور راهی است برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، گفت: برای یک بار هم شده از کسانی که به این سفر نیامدند، درخواست می کنم به راهیان نور بیایند و از فضای معنوی اینجا استفاده کنند.

رضا رمضان زاده یکی دیگر از خادمین شهدا ۲۵ ساله، لیساس برق است و اهل بابل، در آشپزخانه مشغول کار است. رمضان‌زاده به اولین سالی که در لباس خادمی به اردوگاه شهدای مازندران آمد، نیز گفت: چهار سال پیش بعنوان زائر به مناطق عملیاتی جنوب آمدم ،وقتی رفتار خادمین شهدا را دیدم خیلی برایم جذاب و شیرین بود. طوری که دوست داشتم یک بار خادم الشهدا بودن را تجربه کنم آن هم زمان عید خادم الشهدا بودن، حس خوبی دارد. اسمم را در سامانه ثبت خادمان شهدا ثبت کردم و منتظر شدم تا زمان قرعه کشی، اما متاسفانه اسمم در نیامد. همان زمان یکی از کاروان ها چندنفر انصرافی داشت و من توانستم با آنها به منطقه بیایم . یکی از دوستانم گفت این جا فرماندهی دارد به نام شهید محمد بلباسی شما نزد او برو تا شاید فرمانده قبول کند و خادم بشوی. خلاصه خادم بودنم قبول شد و زمان قرعه کشی اینکه کدام مسئولیت را در ارودگاه قبول کنم، اولین نفر اسم من افتاد آنهم کجا داخل اشپزخانه.

خادم الشهداء دهه هفتادی در ادامه با تصریح بر این مطلب که خادم هرقسمت باشی فرقی نمی‌کند، اظهار کرد: فضای کار و خدمات رسانی به زائر به گونه ای است که در اینجا دیده نمی‌شوی مثل خادمین سرویس بهداشتی، پس بهترین فرصت است برای خودسازی. بچه هایی که در این قسمت ها کار می کنند تاثیرات بیشتری از شهدا می گیرند.

جوان تحصیلکرده در کسوت خادمی، با اشاره به اینکه خادمین شهدا از خود گذشتگی، ایثار و وحدت را تمرین می کنند، بیان کرد: گاهی می‌بینم کسی دکتر است، می‌آید به زائرین شهدا خدمت می‌کند و این خودش یک معجزه است.

این جوان جنگ ندیده، که حالا در لباس خادمی شهدا مشغول خدمت به زائرین است، با بیان این مطلب که ما اعتقاد داریم تا خوبترها شهید نشوند خوب‌ها، خوب‌تر نمی شوند، گفت: هر فرد باید از کارهای کوچک شروع کند تا به مرحله‌ای برسد که در مقابل دشمن، جانش را ایثار کند و این دلیلش مبارزه با نفس و جهاد اکبر است، کسی در اینجا بر نفس خود پیروز شود در مقابل دشمن هم پیروز خواهد شد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار