درخواستهای جمعی از پیشکسوتان آموزش و پرورش از مسئولان دولتی و نمایندگان مجلس
تهران (پانا) - جمعی از پیشکسوتان آموزش و پرورش کشور که ماه گذشته در در گردهمایی مدیران کانونهای بازنشستگان آموزش و پرورش استانهای سراسر کشور حضور یافته بودند، در نامهای خطاب به مقامهای دولتی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی خواستههای خود را در میان گذاشتند.
متن نامه سرگشاده پیشکسوتان آموزش و پرورش به شرح زیر است:
به نام آنکه هستی نام از او یافت
با عنایت خداوند متعال، به دعوت کانون مرکزی وزارت آموزش و پرورش، مدیران کانونهای بازنشستگان استانهای سراسر کشور، از تاریخ دوم بهمن ماه ۱۳۹۶ به مدت سه روز در تهران گردهم آمدند تا ضمن بررسی مشکلات و تنگناهای گذران زندگی پیشکسوتان، راه حلهای مناسبی برای کاهش مشکلات ارایه نمایند و از سوی دیگر، با ارزیابی عملکرد کانونهای استانها، برنامههای سال ۱۳۹۷ کانونها را تنظیم نمایند.
طی این نشست سه روزه، از نظرات ارزشمند مقامات و برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و صاحبنظران از جمله جنابان آقایان دکتر فانی و دکتر اکرمی وزرای اسبق آموزش و پرورش، جنابان آقای مهندس اکبری، رضایی، کواکبیان و جعفرپور نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، جناب آقای دکتر قرایی جامعه شناس و استاد دانشگاه، جناب آقای دکتر حاجی حافظی رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز، جناب آقای محمدزاده مشاور و مدیرکل دفتر وزارتی وزارت آموزش و پرورش، جناب آقای کریمی فر مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش، جناب آقای تقیزاده مدیرعامل محترم صندوق بازنشستگی کشوری، جناب آقای دکتر کردونی مدیرکل روابط عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، جناب آقای رشیدی مدیرکل امور فرهنگی اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری و جناب آقای مجاوری مشاور محترم وزیر آموزش و پرورش بهرهمند شدیم.
هر یک از مقامات و مسئولان نامبرده فوق، ضمن تایید حقانیت پیشکسوتان در همه زمینهها،به ویژه رفع تبعیض، تامین زندگی ساده و آبرومند، بیمه و درمان و ... توجه دولت و نمایندگان مجلس شورای اسلامی را نسبت به بازنشستگان خواستار شدند.
شرکت کنندگان در این گردهمایی، پس از سه روز گفتگو و بهرهگیری از نظرات صاحبنظران اهم خواستههای بازنشستگان را به شرح زیر به استحضار مقامات دولتی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی میرسانند.
۱-خط فقر از نظر معیشت حداقل زندگی یک خانوار است،کسی که مدت ۳۰ سال با خدمت صادقانه دین خود را به کشور و مردم ادا کرده است تا چه حدی باید زیر خط فقر زندگی را بگذراند، از این رو انتظار داریم زندگی بازنشستگان را حداقل تا حد خط فقر تامین نمایید.
۲-تفاوت میان حقوق بازنشستگان سال های قبل از ۱۳۶۸ و بازنشستگان بعد از آن به ویژه بازنشستگان کنونی که در شرایط یکسان میباشند به دو برابر رسد، ایا این وضعیت سزاوار و قابل تحمل است. همسانسازی حقوق بازنشستگان سالهای مختلف که فقط از نظر سال بازنشسته شدن تفاوت دارند، کمترین اقدام دولت و مجلس محترم در این زمینه میباشد.
۳-از آنجا که در بودجه های سالانه دولت خوشبختانه کمکهای رفاهی منظور میشود، که بازنشستگان کشور نیز از این امکانات برخوردار گردند.
۴-یکی از مشکلات عمده بازنشستگان، مشکلات حاد جسمانی است که نیازمند درمان و مداوای این مشکلات هستند و حقوق ناچیز بازنشستگی و بیمه نارسای موجود امکان تامین هزینههای درمانی این عزیزان را ندارد، لازم است با برقراری اعتبار در ردیفی مشخص برای کمک به بیمه درمانی تکمیلی، این مشکل کاهش یابد.
۵-با توجه به وجود تبعیض بین بازنشستگان قبل از سالهای ۱۳۸۶ با بازنشستگان کنونی درخواست میشود که طرح همسانسازی مطرح شده در برنامه ششم توسعه اجرا گردیده و از این طریق تکریم بازنشستگان عزیز مورد توجه قرار گیرد.
۶-با توجه به تاکید استفاده از دانش و تجربه پیشکسوتان و بازنشستگان آموزش و پرورش در تحول نظام آموزش و پرورش مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد میشود که از تجربیات سودمند ۳۰ سال خدمت صادقانه آنان استفاده شود.
ضمن سپاسگزاری از همه مهمانان محترم که با شرکت در گردهمایی پیشکسوتان و آگاهی بیشتر از وضع موجود بازنشستگان، امید است با عنایات و توجهات مقامات مسئول به ویژه دولت و نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی مشکل تفاوت و تبعیضهای ناروا میان حقوق افراد همسان برای همیشه رفع شود زیرا تبعیض جانکاهتر از کمبود میباشد .
ارسال دیدگاه