مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی گفت:
از هر ۴ روستای استان، یک روستا با تانکر آبرسانی می شود
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی گفت:خشکسالیهای دو دهه خیر در خراسان جنوبی، آبرسانی سیار را که یک راه حل شرایط بحرانی است، به روشی معمول و پایدار تبدیل کرده است.
به گزارش خبرنگار پانا از خراسان حنوبی , براساس سرشماری سال ۱۳۹۵، این استان دارای هزار و ۷۴۹ روستایدارای سکونت است که از این تعداد ۸۳۱ روستا کمتر از ۲۰ خانوار و ۹۱۸ روستا نیز بالای ۲۰ خانوار جمعیت دارند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی گفت: با درنظر گرفتن ایام پیک مصرف و تغییر الگوی مصرف در فصول گرم و سرد سال، به طور متوسط بین ۴۲۰ تا ۴۶۰ روستای استان با تانکر سیار آبرسانی می شوند.
صفوی نژاد افزود: فرآیند آبرسانی سیار به عنوان یک روش مقابله با شرایط بحرانی است اما متأسفانه در خشکسالیهای دو دهه اخیر در خراسان جنوبی، آبرسانی سیار به روشی معمول و پایدار تبدیل شده است.
وی گفت: منابع آبی قابل دسترسی برای حدود ۳۰۰ روستای استان به طور کامل از بین رفته و تنها منبع تأمین آب آنها، آبرسانی سیار است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی، با بیان اینکه برخی روستاها دارای منابع آبی اندکی از جمله چشمه و قنات هستند افزود: بیش از ۱۲۵ روستا در استان در حد مصارف شرب به منابع آبی محلی دسترسی دارند و آب بهداشت خود را از طریق آبرسانی سیار، تأمین می کنند.
صفوی نژاد گفت: هم اکنون آبرسانی سیار توسط تعاونی دهیاری های روستایی و با به کارگیری ۳۱ دستگاه تانکر در خراسان جنوبی انجام می شود.
ارسال دیدگاه